Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi har förlovat sig

11 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi
Stranger Things-stjärnan Millie Bobby Brown och pojkvännen Jake Bongiovi ska gifta sig! I ett inlägg på Instagram delar skådespelaren med sig av nyheten och visar upp förlovningsringen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattanBrand logo
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattan

Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi träffades i juni 2021, och nu meddelar skådespelaren att de förlovat sig. I ett inlägg på Instagram publicerar hon en bild på sig själv och sin fästman till texten:

”Jag har älskat dig tre somrar nu, älskling, jag vill ha alla somrar med dig.”

På bilden syns även en förlovningsring på Millie Bobby Browns ringfinger, och i kommentarsfältet väller gratulationerna in.

”Är så glad för er skull!” kommenterar flera på skådespelaren Instagram.

”Wow, stort grattis!” kommenterar andra.

Millie Bobby Brown och Jake Bongiovis relation

Det var i februari förra året som det blev känt att Millie Bobby Brown börjat dejta rockstjärnan Jon Bon Jovis son Jake. Relationen offentliggjordes i samband med Millies 18-årsdag då hon postade ett inlägg på Instagram tillsammans med sin nya pojkvän. Födelsedagen firades på nattklubbarna Cirque le soir och Windmill club i London, där Millie klätt sig i mönstrad korsett över en vit klänning tillsammans med en lång blond peruk. På bilden Millie publicerade syntes då även Jake som matchande med sitt blonda hår och en mönstrad skjorta.

Paret gjorde sedan sin röda mattan debut i samband med Bafta-galan månaden därpå. Och självklart undrade många vad rockstjärnan Jon Bon Jovi tycker om sin sons nya flickvän. Enligt en källa till Hollywood Life välkomnandes Millie in i familjen med öppna armar.

– Millie har träffat hela Jakes familj och alla älskar henne. De kunde inte vara gladare över att han träffat en så vacker, omtänksam och kärleksfull kvinna, berättade källan.

– Många tror att Jake och Millie bara upplever någon typ av tonårsförälskelse och att det inte kommer hålla i längden, men Jakes föräldrar vet definitivt att det kan hålla för evigt eftersom de själva träffades i Jakes och Millies ålder på 80-talet, berättade källan.

Foto: TT, Instagram

Annons