Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Svenska kändisars förlovningsringar

15 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
Hedda Stiernstedt
Går du i giftastankar? Inspireras av våra svenska kändisars förlovningsringar här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 6 kändisar med annorlunda förlovningsringarBrand logo
Video: 6 kändisar med annorlunda förlovningsringar

Är du ute efter den perfekta förlovningsringen? Eller bara lite lyxig smyckes-inspo? Se 6 svenska kändisarnas förlovningsringar för maxad inspiration här!

HEDDIA STIERNSTEDT

Skådespelaren Hedda Stiernstedt och filmregissören Alexis Almström förlovade sig i Paris 2019. Paret som planerade att gifta sig året därpå fick däremot skjuta på bröllopet på grund av pandemin. Men 2021 fick Hedda och Alexis äntligen säga ja till varandra – och bröllopet var fantastiskt.

Annons

– Det var otroligt! Allt jag trodde att jag visste om bröllop är inte sant, man får göra vad man vill. Du får gifta dig exakt hur du vill. Det var en så känslosam och vacker och kärleksfull upplevelse, som att jag gifte mig med alla mina vänner, typ. För att gruppen var så fantastisk och att bara få vara med varandra så intensivt i en vecka, berättade Hedda för ELLE.

Penny Parnevik

Penny Parneviks förlovningsring är inte bara otroligt vacker – utan har också en väldigt fin historia bakom sig. Den specifika ringen köpte nämligen Pennys pappa Jesper Parnevik till Pennys mamma Mia när Penny skulle komma till världen.

Annons

– När mamma födde mig fick hon en ring i present av pappa, alltså en push-present. Och det ska bli min förlovningsring! Det har varit bestämt sedan jag var liten. Alla syskon vet om det och tycker det är jättekul. Och Douglas vet så klart också om det! Så han behöver inte köpa någon, allt är ju redan klart, berättade Penny Parnevik tidigare för Hänt.

Kenza Zouiten

På Kenzas 25-årsfest gick pojkvännen Aleks Subosic ner på knä och frågade om hon ville spendera resten av livet med honom. Svaret blev ett rungande ja och paret gifte sig sedan 2021. Ringen hon fick vid frieriet var en solittärring i 18 karats rödguld med en rund briljantslipad diamant på 1 carat.

Annons

Lisa Anckarman

Influencern Lisa Anckarman och norska realityprofilen Henrik Elvejord Borg förlovade sig hösten 2020. I våras ägde sedan ett flådigt slottsbröllop rum på Rånässlott som varade i tre dagar. I samband med bröllopet visade Lisa Anckarman upp både sin förlovningsring och vigselring på Instagram och avslöjade att tillverkaren Tre Systrar stått för ringarnas design.

Annons

Ida Warg

Ida Warg och Alexander Pärleros förlovade sig 2018 – efter ett minst sagt spektakulärt frieri där Alexander uppträdde med Single ladies på en strand i Thailand. Strax efter frieriet berättade Ida Warg om förlovningsringen på sin blogg.

”När Alex friade till mig så fick jag en diamant. Han visste inte vad jag ville ha för ring eller vad jag hade för storlek men han visste att jag ville ha en diamant så därför köpte han det och sedan fick jag gå och bestämma själv hur ringen skulle se ut. Nu är den äntligen på mitt finger och jag är så lycklig men samtidigt livrädd! Har nämligen flera gånger innan råkat tappa dyrbara ringar...”

Annons
Annons

Kelly Gale

I januari 2021 friade Joel Kinnaman till flickvännen Kelly Gale under en resa till Hawaii. Frieriet visades sedan upp av Kelly i ett inlägg på Instagram tillsammans med den vackra ringen.

Foto: TT, Instagram

Se också: Kändisarna som gifte sig i ItalienBrand logo
Se också: Kändisarna som gifte sig i Italien
Annons