Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Hedda Stiernstedt har gift sig i hemlighet med Alexis Almström

12 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Hedda Stiernstedt och alexis almström har gift sig
Hedda Stiernstedt och Alexis Almström har sagt ja till att vara varandras för alltid, något de valt att hålla under radarn tills nu.
”Allt jag trodde att jag visste om bröllop är inte sant”, säger Hedda när hon berättar om dagen de valde varandra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Hör Hedda Stiernstedt berätta om det hemliga bröllopetBrand logo
TV: Hör Hedda Stiernstedt berätta om det hemliga bröllopet

Skådisen Hedda Stiernstedt, 34, har landat flera stora roller genom åren. Vi har bland annat sett henne som Nina i Vår tid är nu, en roll som hon vann en kristall för 2018 i kategorin Årets kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion.

Och ett liv likt Heddas händer inte bara sådär, trots att man besitter en stor talang.

– Jag lever mitt drömliv på grund av att jag någonstans på vägen insåg att jag själv måste skapa det, sa hon i en intervju med Damernas Värld i början av 2020.

Skulle ha gift sig 2020

Det är inte bara karriären som går som tåget för Hedda Stiernstedt. Privat lever hon med artisten och filmregissören Alexis Almström, paret har kilat stadigt i flera år. Det är dock sällan någon av dem delar med sig av livet ihop. Men i augusti 2020 berättade Hedda att Alexis friat och att paret planerat ett bröllop som ställts in på grund av pandemin, i samma veva som hon refererade till att 2020 utöver det varit ett skitår.

Annons

”Jag framkallade precis en filmrulle och hittade den har bilden fran december nar vi bodde i Paris en manad for att skriva och jag skrikskrattar dar for Alexis hade precis friat och jag hade sagt ja och min basta van var dar och tog kort och vi hade druckit upp all skitacklig cava de hade pa La perle sa vi gick hem och drack allt vin vi hade i lagenheten istallet”, skrev hon och fortsatte vidare:

”Idag skulle vi egentligen gift oss men varldens undergang och en pandemi kom emellan och 2020 ar ett svart hal som mest bara tar från alla”.

Hedda Stiernstedt om bröllopet med Alexis

Men det var då, i augusti 2020. Nu har Hedda Stiernstedt och Alexis Almström gift sig, berättar hon i en intervju med ELLE.

Annons

– Jag är gift, säger hon och förklarar att de valt att hålla det lite under radarn.

– Jag känner inget stort behov av att hålla något hemligt, vi ville bara inte gå ut med det då.

Och bröllopet som först ställdes in 2020 var fantastiskt, som hon själv beskriver det!

– Det var otroligt! Allt jag trodde att jag visste om bröllop är inte sant, man får göra vad man vill. Du får gifta dig exakt hur du vill. Det var en så känslosam och vacker och kärleksfull upplevelse, som att jag gifte mig med alla mina vänner, typ. För att gruppen var så fantastisk och att bara få vara med varandra så intensivt i en vecka.

Foto: TT

Se också: Hedda Stiernstedt – Så ser min beautyrutin utBrand logo
Se också: Hedda Stiernstedt – Så ser min beautyrutin ut
Annons