Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Millie Bobby Brown dejtar rockstjärnans son Jake Bongiovi

21 feb, 2022 
millie bobby brown, jake bongiovi
Millie Bobby Brown har hittat kärleken i rockstjärnans son, Jake Bongiovi. När Mille nyligen firade sin 18-årsdag i London bekräftade de förhållandet på Instagram med kärleksfulla kommentarer. Så vem är då Jake Bongiovi och hur länge har de dejtat? Här är allt du behöver veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Millie Bobby Brown har tagit klivet in i vuxenvärlden och när hon den 19 februari firade sin 18-årsdag i hemstaden London var det på nattklubbarna Cirque le soir och Windmill club med vänner – och pojkvännen – vid sin sida.

Millie postade en bild på dem från kvällen. Hon var klädd i en mönstrad korsett över en vit klänning och hade en lång, blond peruk, medan pojkvännen matchade med sin blonda (eventuellt äkta blonderade) kalufs och en mönstrad skjorta.

Vem är Millies pojkvän Jake Bongiovi?

Och vem är då han? Ingen mindre än kändissonen Jacob "Jake" Bongiovi!

Annons

Klingar namnet bekant? Det borde det göra. Hans pappa är nämligen Jon Bon Jovi (vars riktiga namn är John Bongiovi), sångare i det amerikanska bandet Bon Jovi.

Jake är näst yngst i syskonskaran (född 2002) och har syskonen Stephanie (född 1993), Jesse (född 1995) och Romeo (född 2004) . Hans mamma heter Dorothea Hurley och hon är Bon Jovis ungdomskärlek. De har varit gifta sedan 1989.

Jon Bon Jovi med familjen
Jon Bon Jovi med hustrun Dorothea och barnen Stephanie, Romeo och Jake (sonen Jesse saknas på bild).

KÄRLEKSBOMBAR VARANDRA PÅ INSTAGRAM

Både Millie och Jake lade upp födelsedagsbilden på sina respektive Instagram-konton. Intill bilden skrev Jake: "Happy birthday barbie ily <3". Millie svarade: "Endless love".

Annons

Och på sitt konto skrev hon: "hey ken!" och Jake svarade: "Ur rly pretty".

Började dejta 2021

Jake Bongiovi och Mille Bobby Brown
Jake och Millie blev ett par 2021.

Ryktena om att Millie och Jake dejtade började cirkulera i början av 2021 när skarpögda fans upptäckte att Millie börjat gilla Jakes Instagram-poster. I juni syntes hon dessutom på några av Jakes bilder. I november postade Millie en bild på dem när de åker i London eye och hon pussar honom på kinden.

Slog igenom i Stranger things

Millie Bobby Brown är en engelsk skådespelare, född 2004. Hon slog igenom som Eleven i Netflix-succén Stranger things. Hon har även spelat huvudrollen i filmen om Sherlock Holmes lillasyster, Enola Holmes, i filmen med samma namn, samt varit med i storfilmer som Godzilla.

Annons

VIDEO: Det hände sen med barnen i Stranger things:

Det hände sedan med barnen från Stranger ThingsBrand logo
Det hände sedan med barnen från Stranger Things

Foto: TT

Annons