Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Gwyneth Paltrows avslöjande om Brad Pitt och Ben Affleck

05 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Gwyneth Paltrow Brad Bitt
Gwyneth Paltrow har en hel del kända ansikten på sitt dejting-cv. I podcasten Call her daddy berättar skådespelaren om sina tidigare kärlekar Ben Affleck och Brad Pitt och avslöjar vem av dem som var bäst i sängen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Gwyneth Paltrow du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Gwyneth Paltrow du kanske inte visste

Vem glömmer 90-talets ikoniska kärlekspar Gwyneth Paltrow och Brad Pitt? Eller Gwyneth Paltrows romans med Ben Affleck? Idag är Hollywoodstjärnan gift med Brad Falchuk, och har tidigare haft ett 13-årigt äktenskap med Coldplay-sångaren Chris Martin. I podcasten Call her daddy tog Gwyneth nyligen en tillbakablick på sina tidigare relationer och avslöjade några intima detaljer.

Gwyneth Paltrows kärleksliv

Gwyneth Paltrow och Brad Pitt träffades 1994 under inspelningen av filmen Seven. Paret förlovade sig två år senare – men det hann inte bli något bröllop. Sex månader efter avbröt de nämligen förlovningen och gick skilda vägar. Strax därefter träffade Gwyneth däremot en ny kärlek i Hollywood – Ben Affleck, och paret hade en på- och av-relation mellan 1997 och 2000. Men giftermål blev det först för Gwyneth när hon träffade sångaren Chris Martin 2003. De fick senare även barnen Apple och Moses som idag är 18 respektive 17 år gamla.

Annons
Brad Pitt och Gwyneth Paltrow 1995.
Brad Pitt och Gwyneth Paltrow 1995.

Gwyneth Paltrow om sina expojkvänner

I podcasten Call her daddy fick Gwyneth Paltrow nyligen svara på olika frågor om sina ex, och när det kom till frågan vem som var mest romantisk av Ben Affleck och Brad Pitt blev svaret Brad. På frågan vem som fick henne att skratta mest (och vem hon oftast bråkade med) blev svaret Ben. Vem som gav bäst kyssar svarade hon båda, men när det kom till vem som var bäst i sängen hade Gwyneth ett mer ingående svar.

– Det är en väldigt svår fråga. Med Brad var det en otrolig kemi, tänk dig ditt livs största kärlek. Den typen av känsla var det vid den tidpunkten. Och Ben var mer tekniskt begåvad, avslöjade skådespelaren.

Annons
Ben Affleck och Gwyneth Paltrow 2000.
Ben Affleck och Gwyneth Paltrow 2000.

Gwyneth Paltrow om Brad Pitt och Ben Affleck

Gwyneth fick även välja vem av Brad, Ben och Chris hon skulle ”ligga med, gifta sig med eller döda”.

– Självklart skulle jag gifta mig med Chris Martin eftersom han gav mig mina två barn, som är mina största kärlekar i livet. Jag skulle göra allt det där igen, svarade Gwyneth.

När det kom till att välja en att ”döda” hade hon svårt att välja och poängterade att det var en väldigt ”hard core” sak att säga – men valde till slut ändå Ben.

– Gud välsigne honom, sa Gwyneth skämtsamt i podcasten.

Vem Gwyneth valde att ”ligga med” kan vi enkelt räkna ut – Brad Pitt.

Se OCKSÅ: kändisar som gjort slut men sedan återförenatsBrand logo
Se OCKSÅ: kändisar som gjort slut men sedan återförenats

Källa: Eonline, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons