Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Fansens teorier efter Met-galan: Rihanna och Asap Rocky är gifta

03 maj, 2023 
Rihanna och Asap Rocky på Met-galan 2023
En vit klänning med en fem meter lång cape. Eller en bröllopsklänning, som fansen kallar den! Efter att Rihanna och Asap Rocky gick röda mattan på årets Met-gala spekuleras det nu vilt om ett bröllop.
Annons
Met-galan 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Met-galan 2023: Se kändisarna på röda mattan

Årets Met-gala gick av stapeln på Metropolitan Museum of Art i New York natten till måndag svensk tid. Vi alla vaknade till en kavalkad av bilder på kändisarna på röda mattan i den berömda trappan. Årets tema var Karl Lagerfeldt: A line of beauty vilket resulterade i många svartvita looks. Även pärlor och fjädrar var framträdande. Ja, och så självklart alla katt-looks som hyllade Karls Lagerfelds katt Choupette.

Rihanna och Asap Rocky dök upp sent på röda mattan. Hon bar en vit klänning av Valentino med en fem meter lång cape. Asap Rocky bar rutig kilt över denim och matchade det med vit skjorta och svart slips och kavaj.

Annons

Paret väntar sitt andra barn ihop och online har Rihannas look hyllats för att lyfta fram gravidmagen med kjolens låga söm. Hon fortsätter att vara drottning över preggomode.

Rihanna och Asap Rocky på Met-galans röda matta
Rihanna och Asap Rocky på Met-galans röda matta tillsammans.

efter met-galan 2023 tror Fansen att Rihanna och Asap Rocky är gifta

Bland fans spekuleras det nu i sociala medier att valet av den vita klänningen och det faktum att paret anlände sent till mattan är en hint om att Rihanna och Asap Rocky skulle vara gifta. På Twitter diskuteras teorin vilt. Det ska dock sägas att paret inte bär några bröllopsringar – ännu!

Annons

Rihannas vita klänning kallas för en brudklänning.

Fansen tolkar looken både som en ledtråd för att ett bröllop kan vara på väg – och som en hint om att bröllop skulle kunna ha ägt rum.

Faktum är att Karl Lagerfeldt brukade avsluta sina visningar för Chanel med en bröllopsklänning. Så att Rihanna anlände sent och bar en vit klänning med cape skulle också verkligen kunna vara resultatet av ett bra stylistjobb och en riktig homerun när det kommer till att tolka årets tema.

SE OCKSÅ: Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023Brand logo
SE OCKSÅ: Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023
Annons