Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Uppgifter: Taylor Swifts nya romans efter uppbrottet

26 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Taylor Swift
I början av april kom uppgifter om att Taylor Swift och Joe Alwyn gått skilda vägar efter sex år tillsammans. Nu sägs Taylor ha börjat dejta igen. Här är allt vi vet om det nya romansryktet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Taylor Swifts stilresa genom årenBrand logo
Taylor Swifts stilresa genom åren

Taylor Swift och Joe Alwyn gjorde nyligen slut. Beskedet kom som en chock för många fans, men enligt källor till Life & Style ska uppbrottet inte överraskat artistens vänner.

– Taylors innersta krets är inte så förvånad över uppbrottet. De tycker att det är tråkigt, men Taylor vill inte att någon ska tycka synd om henne och särskilt inte hennes fans, berättade källan.

– Sånt här tillhör livet. Folk gör slut hela tiden och hon kommer ta sig igenom det här. Hon hatar inte Joe, men just nu gör det väldigt ont, sa källan till Life & Style.

Taylor Swift och Joe Alwyns uppbrott

Enligt källor till People ska uppbrottet berott på deras olika personligheter och Joes önskan att hålla sitt privatliv privat.

Annons

– Joe har haft problem med Taylors kändisskap och uppmärksamheten. Skillnaderna i deras personligheter har också blivit svårare att ignorera efter alla dessa år tillsammans. De har vuxit isär, berättade en källa för sajten.

Nu kommer uppgifter att Taylor börjat dejta igen – och ingen mindre än Formel 1-föraren Fernando Alonso.

Fernando Alonso.
Fernando Alonso.

Dejtar Taylor Swift Fernando Alonso?

Enligt skvallerkontot Deuxmoi ska ryktet om Taylor Swift och Fernando Alonso fått fart redan för en vecka sedan.

”Flera spanska tidningar har skrivit om Taylor Swift och spanska F1-föraren Fernando Alonso” skrev en anonym källa till Deuxmoi.

Annons

”Enligt dem ska paret träffat varandra i en vecka nu. Det är inget seriöst dock eftersom de båda är nyblivna singlar.”

Alonso eldade även på ryktet ytterligare genom att lägga upp ett klipp på Tiktok. I klippet skrollar han på sin telefon till Taylors låt Karma. I beskrivningen för klippet skrev han ”Race era tour” som syftar på Taylors pågående turné The Eras tour och i kommentarerna kommenterade han ”Feeling 33” som syftar på Taylors låt 22.

Se Tiktok-klippet här!

Källa: Page six, Foto: TT, Tiktok

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons