Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Fansens teorier om Taylor och Joes uppbrott – efter kändisarnas avståndstagande

25 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Taylor Swift, Blake Lively, Ryan Reynolds
I april kom beskedet att Taylor Swift och Joe Alwyn gjort slut efter sex år tillsammans. Enligt källor ska paret skilts åt som vänner, men efter att Taylors kändisvänner slutat följa Joe på Instagram anar nu fansen annat.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Taylor Swifts stilresa genom årenBrand logo
Taylor Swifts stilresa genom åren

Taylor Swift och Joe Alwyn träffades 2016, och enligt ryktet på årets Met-gala. Paret har sedan dess varit sparsamma med att dela med sig av detaljer om sitt förhållande, däremot har medierna länge spekulerats om en förlovning mellan de två. Men nyligen kom kärleksresan istället till ett slut.

Taylor Swift och och Joe Alwyns uppbrott

Enligt en källa till Entertainment tonight, som var först med att rapportera om nyheten, ska Taylor och Joes uppbrott inte varit ett dramatiskt sådant. Istället ska paret skiljts åt som vänner. Även en källa till Life & Style delade med sig av detaljer om uppbrottet och berättade att det inte kom som en överraskning för Taylors vänner.

Annons

– Taylors innersta krets är inte så förvånad över uppbrottet. De tycker att det är tråkigt, men Taylor vill inte någon ska tycka synd om henne, och särskilt inte hennes fans, avslöjade källan.

– Sånt här hör till livet. Folk gör slut hela tiden och hon kommer ta sig igenom det här. Hon hatar inte Joe, men just nu gör det väldigt ont.

Taylor Swift och Joe Alwyn.
Taylor Swift och Joe Alwyn.

Kändisarna slutar följa Joe på Instagram

Nu kommer uppgifter om att flera av Taylors kändisvänner slutat följa Joe på Instagram, vilket fått fansen att spekulera om uppbrottet egentligen var så odramatiskt. Taylor var nyligen ute på middag tillsammans med vännerna Blake Lively och Ryan Reynolds, och ett fan reagerade på att Ryan avföljt Joe direkt efter middagen.

Annons

”Det måste ha hänt något” skrev Tiktok-användaren och menade att händelsen var märklig eftersom Ryan också är vän med Joe.

Efteråt har även vännerna Gigi Hadid och Haim-systrarna slutat följa skådespelaren på Instagram.

Taylor Swift tillsammans med Gigi Hadid och Heim-systrarna
Taylor Swift tillsammans med Gigi Hadid och Haim-systrarna.

Taylors break up-hint under turnén

Det är inte bara vännernas avståndstagande från Joe som fått fansen tro att det finns mer till historien om uppbrottet. Under ett av Taylors framträdanden under turnén The Eras Tour klev hon nyligen upp på scen med ett ”Loser”- tecken i pannan. Låten som spelades var Lovers – som sägs handla om Joe.

Annons

Efteråt valde Taylor även att avslöja vilken extralåt hon tänk överraska med under kvällen, något som hon ändrar varje konsert. Hon sjöng låten You're Not Sorry från albumet Fearless, som handlar om ett uppbrott från en partner som inte behandlat en väl.

Taylor Swift under sin The Eras Tour.
Taylor Swift under sin The Eras Tour.

Varken Taylor Swift eller Joe Alwyn har däremot uttalat sig om uppbrottet.

Foto: TT

ELLE pop – Maskerade kändisar och influenser från dragvärldenBrand logo
ELLE pop – Maskerade kändisar och influenser från dragvärlden

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons