Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Justin Biebers stöd till Hailey efter Selena-dramat

25 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Hailey Bieber Justin Bieber april 2023
Hailey Bieber gick nyligen ut och berättade att hennes psykiska hälsa försämrats de senaste månaderna. Uttalandet kommer två månader efter att Hailey anklagats för att vara en ”mean girl” av Selena Gomez fans.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

I april gick Hailey Bieber ut på Instagram och berättade att hennes mentala hälsa försämrats. I sin story berättade Rhode-grundaren att hon ställts inför en av svåraste utmaningarna i sitt vuxna liv.

”Min mentala hälsa just nu efter de senaste månaderna” skrev Hailey till en bild på en tecknad figur och förtydligade:

”Jag gillar att skämta om hur jag mår ibland eftersom det känns lättare än att erkänna hur jobbigt jag faktiskt har det.”

Dramat med Selena Gomez fans

Hailey beskriver de senaste månaderna som några av de värsta i hennes liv, och berättar att hennes sinne och känslor minst sagt varit sköra. Beskedet kommer två månader efter att Hailey blivit utmålad som en ”mean girl” i sociala medier. Vad som började med en Instagram-bild från Kylie Jenner, urartade på Tiktok i februari, där fansen anklagade Hailey för en rad olika saker. Bland annat påstod de att Hailey kopierat Selena på många olika sätt, exempelvis genom att starta ett matlagningsprogram, som liknar Selenas Selena + Chef. Men även att Hailey skaffat likadana tatueringar och sagt samma sak som Selena i olika intervjuer.

Annons

Selena Gomez gick sedan ut och vädjade till sina fans att tänka på hur de kommenterar på sociala medier.

”Snälla, var snällare och ha andras mentala hälsa i åtanke. Det gör ont i hjärtat och jag vill bara att alla ska ha det bra. All kärlek till er” skrev Selena på Tiktok.

Hailey Bieber i april 2023.
Hailey Bieber i april 2023.

Justin Biebers stöd till Hailey Bieber

I samband med sitt nya uttalande, uppmuntrar Hailey Bieber sina följare till att finnas för varandra och att vara snälla mot alla – även de man inte känner.

”Låt oss finnas där för folk vi bryr oss om, familj, vänner, och främlingar. Låt oss fortfarande ställa upp för varandra även när det är svårt. Vi är bättre tillsammans.”

Annons

En källa till US Weekly berättar om Justin Biebers stöd till sin fru under den svåra perioden.

– Det krossar Justins hjärta att behöva se Haileys känslomässiga kamp och hur hon mått de senaste månaderna. Han älskar sin fru mer än något annat och vet att hon har ett hjärta av guld, berättar källan.

– Justin vet hennes sanning och oavsett vad vissa säger eller tror om henne, så vet han att hon bara vill andra det allra bästa och har goda avsikter. Justin vet att livet har sina med- och motgångar och att hon kommer ta sig igenom det här, men det har varit svårt att se henne ledsen. Allt han kan göra för henne är att finnas där för henne och finnas vid hennes sida, oavsett vad.

Hailey Bieber och Justin Bieber hand i hand april 2023.
Hailey Bieber och Justin Bieber hand i hand på stan, april 2023.

Foto: TT, Instagram

Annons