Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kourtney Kardashian och Travis Barkers kärlekshistoria – en tidslinje

26 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Travis Barker och Kourtney Kardashian
Visste du att Kourtney och Travis relation började som grannar? Två år efter de börjat dejta har de nu gift sig – och väntar sitt första barn ihop. Här är tidslinjen över kändisparets kärleksresa!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Kourtney Kardashian och Travis Barker blev snabbt ett omtalat kändispar när de började dejta 2021. Sedan dess har blivit kända för att visa upp sin kärlek för varandra – inte minst genom alla PDA-bilder på sociala medier, men även genom att gifta sig tre (!) gånger. I The Kardashians har tittarna fått följa parets resa att försöka bli gravida, och nyligen avslöjade Kourtney de lyckliga nyheterna att de väntar sitt första barn ihop.

Här är tidslinjen över Kourtney Kardashian och Travis Barkers relation!

2015 – Travis berättar om sin crush på Kim

Även om det är Kourtney och Travis relation vi pratar om så måste vi ändå nämna att Travis hade en liten ”crush” på Kourtneys syster Kim, innan han träffade Kourtney. I en intervju med Us Weekly 2015, berättade Travis nämligen att han fick upp ögonen för Kim – samtidigt som han dejtade Paris Hilton 2006.

Annons

– Hur kan man inte titta på Kim? Jag gillade att vara med Paris, men jag gillar kurviga tjejer och Kim var ögongodis. Jag var inte respektlös mot Paris, men jag kunde inte sluta titta på Kim, avslöjade Travis för tidningen.

2015 - 2020 – Kourtney och Travis umgås som grannar

Kourtney och Travis träffas 2015 efter att de flyttat till samma område i Calabasas, Kalifornien. Men romansrykten börjar inte ta fart förrän 2019, då de skymtats äta middag tillsammans i Malibu. Vid tidpunkten har de varit vänner i flera år och Travis förnekar att det skulle finnas någon romans mellan de två i en intervju med People.

– Kourtney är en nära vän, men det är allt. Jag menar, jag älskar henne och hennes familj. Men vi är bara vänner.

Januari 2021 – Fansen börjar ana att Kourtney och Travis har en romans

I januari 2021 upptäcker fans att Travis börjat kommentera Kourtneys bilder på Instagram med olika emojis – bland annat en ros. Även kommentaren: ”Du är så cool.” dyker upp i realitystjärnans kommentarsfält. En källa till Entertainment Tonight avslöjar då att det börjat uppstå kärlek mellan de två vännerna.

Annons

– Kourtney och Travis har haft en platonisk relation i flera år och varit vänner, samt familjevänner under en väldigt lång tid. Men nyligen uppstod det en gnista mellan de två och deras relation slog över till romantik.

Februari 2021 – kOURTNEY OCH tRAVIS BLIR OFFICIELLA

En månad senare gör Kourtney Kardashian och Travis Barker kärleksrelationen officiell på Instagram.

April 2021– Travis tatuerar in KOURTNEYS NAMN

Kort därefter blir stormförälskelsen mellan Kourtney och Travis är ett faktum. Och i ett inlägg på Instagram visar Kourtney upp att Travis tatuerat in hennes namn på sitt bröst.

September 2021 – Paret för röda mattan-debut

Paret gör debut på röda mattan för första gången i samband med MTV VMAs. Och de är inte rädda för att visa upp sin kärlek för varandra offentligt – något de senare kommer bli kända för.

Travis Barker och Kourtney Kardashian på MTV VMAs september 2021.
Travis Barker och Kourtney Kardashian på MTV VMAs september 2021.

Oktober 2021 – Kravis förlovar sig

Travis Barker friar till Kourtney på en strand i Montecito, Kalifornien. Senare annonserar paret förlovningen på Instagram och gratulationerna strömmar in.

Annons

Mars 2022 – Kourtney och Travis försöker skaffa barn

I The Kardashians får tittarna följa Kourtney och Travis resa att försöka skaffa barn. Paret testar allt från en ayurvedisk cleanse för att öka fertiliteten till IVF. Kourtney berättar om bieffekterna av behandlingen, och påtryckningarna från sociala medier.

– Det har inte varit den bästa upplevelsen direkt. Behandlingen har kickat in mig i klimakteriet. Bokstavligen rätt in i klimakteriet, säger Kourtney och berättar att folk kommenterat hennes kropp på Instagram.

– Varenda person på sociala medier skriver: "Kourtney är gravid, Kourtney är gravid, Kourtney har gått upp så mycket i vikt". Det är så oförskämt att kommentera andra människor när man inte har någon aning vad de går igenom.

April 2022 – Kourtney och Travis gifter sig

Kourtney och Travis gifter sig i Las Vegas efter en blöt kväll på Grammy Awards. De blir vigda av en Elvis-imitatör och har fem vänner som vittnen. Äktenskapet anses däremot inte vara giltigt efter den spontana vigseln.

Annons

Maj 2022 – Vigsel äger rum i Santa Barbara

Kourtney och Travis gifter sig igen. Denna gång i ett tingshus Santa Barbara och paret blir de man och fru på riktigt. Men Kravis har ännu inte firat klart sitt äktenskap, utan ska hinna gifta sig totalt tre gånger under året.

Juni 2022 – Lyxbröllop i Portofino

Månaden efter vigseln i Santa Barbara äger årets kändisbröllop rum på italienska rivieran. I Portofino samlas vänner som Machine Gun Kelly och Megan Fox för att gå på Kourtney och Travis storslagna bröllop. Kourtney bär Dolce & Gabbana och vigseln äger även rum på modehusets pampiga område L'Ulivetta.

Juni 2023 – Kourtney och travis väntar barn

Efter parets offentliga kamp att bli med barn avslöjar Kourtney under en Blink 182-konsert att hon är gravid. Bara veckor tidigare har Kourtney berättat i nya säsongen av The Kardashians att hon och Travis slutat med IVF.

– Vi har officiellt slutat med IVF. Vi vill ha en bebis mer än något annat, men jag tror att gud har en plan för oss, och om den inkluderar en bebis så kommer det att hända.

Annons

På Instagram berättar Kourtney om graviditeten och visar upp gravidmagen efter tillkännagivandet på Blink-182-konserten.

”Överväldigad av tacksamhet och lycka för guds välsignelse och plan för oss” skriver realitystjärnan.

Även en källa till People berättar att Kardashian-familjen vetat om graviditeten ett tag, och att Kourtney fick glädjetårar när hon berättade nyheterna.

– Alla är så lyckliga för hennes skull. Kourtney längtar så mycket efter att bli mamma igen, och hennes äldre barn är också så glada över att det kommer en bebis.

Tidslinjen uppdateras löpande.

Foto: TT, Instagram

Källa: Glamour, Harpers Bazaar

Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinjeBrand logo
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinje

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons