Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kylie Jenner och Timothée Chalamet – romansryktet som blivit en viral snackis

12 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kylie Jenner Timothee Chalamet
Realitystjärnan Kylie Jenner och skådespelaren Timothée Chalamet är just nu namnen på allas läppar. Enligt skvallersajten Deuxmoi ska de nämligen skymtats tillsammans på en visning i januari – och fansen har åsikter kring det potentiellt nya kärleksparet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Vid årsskiftet kom uppgifter om att Kylie Jenner och Travis Scott gjort slut efter 6 år tillsammans. Beskedet kom tre månader efter att Travis anklagats för att ha varit otrogen med modellen Rojean Kar, som filmat honom vid en videoinspelning och publicerat på sociala medier. Något Travis även gick ut och dementerade på Instagram.

”Det är mycket konstig skit som händer nu. En oinbjuden person smygfotade under det som skulle vara en privat inspelning där jag regisserade en video. Jag säger det här för sista gången. Jag känner inte den här personen och jag har aldrig varit med den här personen. Så snälla sluta att hitta på historier som inte är sanna” skrev Travis i ett uttalande.

Annons

Nyligen kommenterade Travis även på Kylie Cosmetics Instagram, där han kallade Kylie för vacker, något som fått fansen att börja spekulera kring en återförening. Men nu tror fansen att Kylie istället hittat kärleken på annat håll – nämligen i skådespelaren Timothée Chalamet.

Vem dejtar Kylie Jenner?

Nyligen rapporterade skvallerkontot DeuxMoi att Kylie Jenner och Timothée Chalamet skymtats tillsammans på Jean-Paul Gaultier modevisning i januari.

”Flera källor har berättat att Timmy C har en ny tjej... Kylie Jenner” skrev skvallerkontot på Instagram som fått in informationen genom ett tips.

”Jag har hört att de båda ska till Coachella” kommenterar ett fan.

”Jag kan bekräfta det till 100 procent” skriver ytterligare en följare.

Fansens reaktioner på nya romansryktet

Sedan ryktet börjat spridas på sociala medier har fansen reagerat på den potentiellt nya romansen.

”Jag har hört att Timothée Chalamet och Kylie Jenner dejtar... Jenner-systrarna samlar mina män som pokemons. Jag signar ut.” kommenterar ett fan som också syftar på Kendall Jenners påstådda romans med artisten Bad Bunny.

”Kendall och Kylie Jenner måste ha slagit vad om vem som kan vara i den mest otippade relationen. Jag menar Bad Bunny och Timothée Chalamet?!” kommenterar en annan.

”Jag kan verkligen inte ta in den här sjuka informationen” skriver ytterligare ett fan.

Varken Kylie Jenner eller Timothée Chalamet har bekräftat ryktet.

Källa: Daily Mail, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons