Kylie Jenner och Timothée Chalamet – romansryktet som blivit en viral snackis

Kylie Jenner Timothee Chalamet

Realitystjärnan Kylie Jenner och skådespelaren Timothée Chalamet är just nu namnen på allas läppar. Enligt skvallersajten Deuxmoi ska de nämligen skymtats tillsammans på en visning i januari – och fansen har åsikter kring det potentiellt nya kärleksparet.
12 april, 2023
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna
0:58

Efter reklamen: 5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

(0:58)

Slå på ljud

Vid årsskiftet kom uppgifter om att Kylie Jenner och Travis Scott gjort slut efter 6 år tillsammans. Beskedet kom tre månader efter att Travis anklagats för att ha varit otrogen med modellen Rojean Kar, som filmat honom vid en videoinspelning och publicerat på sociala medier. Något Travis även gick ut och dementerade på Instagram.

”Det är mycket konstig skit som händer nu. En oinbjuden person smygfotade under det som skulle vara en privat inspelning där jag regisserade en video. Jag säger det här för sista gången. Jag känner inte den här personen och jag har aldrig varit med den här personen. Så snälla sluta att hitta på historier som inte är sanna” skrev Travis i ett uttalande.

Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi har förlovat sig

Nyligen kommenterade Travis även på Kylie Cosmetics Instagram, där han kallade Kylie för vacker, något som fått fansen att börja spekulera kring en återförening. Men nu tror fansen att Kylie istället hittat kärleken på annat håll – nämligen i skådespelaren Timothée Chalamet.

Vem dejtar Kylie Jenner?

Nyligen rapporterade skvallerkontot DeuxMoi att Kylie Jenner och Timothée Chalamet skymtats tillsammans på Jean-Paul Gaultier modevisning i januari.

”Flera källor har berättat att Timmy C har en ny tjej... Kylie Jenner” skrev skvallerkontot på Instagram som fått in informationen genom ett tips.

”Jag har hört att de båda ska till Coachella” kommenterar ett fan.

”Jag kan bekräfta det till 100 procent” skriver ytterligare en följare.

Fansens reaktioner på nya romansryktet

Sedan ryktet börjat spridas på sociala medier har fansen reagerat på den potentiellt nya romansen.

”Jag har hört att Timothée Chalamet och Kylie Jenner dejtar... Jenner-systrarna samlar mina män som pokemons. Jag signar ut.” kommenterar ett fan som också syftar på Kendall Jenners påstådda romans med artisten Bad Bunny.

”Kendall och Kylie Jenner måste ha slagit vad om vem som kan vara i den mest otippade relationen. Jag menar Bad Bunny och Timothée Chalamet?!” kommenterar en annan.

”Jag kan verkligen inte ta in den här sjuka informationen” skriver ytterligare ett fan.

Varken Kylie Jenner eller Timothée Chalamet har bekräftat ryktet.

Anledningen varför Taylor Swift och Joe Alwyn gjort slut

Källa: Daily Mail, Foto: TT