Kim Kardashians egna ord om relationen med Pete Davidson

07 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Kim Kardashian och Pete Davidson
Kim Kardashian och Pete Davidsons kärlekshistoria började i slutet av 2021. I en ny intervju berättar nu Kim om lyckan hon känner över den nya relationen.
Annons
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

Kärleken fullkomligt blomstrar i Hollywood och framför allt i Kardashian-familjen. Tidigare i veckan kom nyheten om att Kourtney Kardashian och Travis Barker gift sig. Bara timmar efter att Travis uppträtt på Grammy awards natten till måndag, valde paret att vigas av en Elvis Presley-imitatör i ett litet kapell i Las Vegas.

Kim Kardashians glädje över relationen med pojkvännen Pete Davidson

Även syster Kim Kardashians liv är fyllt av kärlek. Det var i oktober 2021 som kärleksagan mellan Kim Kardashian och komikern Pete Davidson började. Under en inspelning av Saturday Night Live fann de varandra och en månad senare blev paret officiella. Det hela skedde bara sex månader efter att Kim Kardashian ansökt om skilsmässa från exmaken Kanye West

Annons

Kim och Kanyes relation efter skilsmässan har varit allt annat än enkel men mer om det kan du läsa här!

Kim Kardashian har endast pratat om den nya pojkvännen Pete vid fåtal tillfällen men i nytt klipp från Good morning America berättar nu Kim om lyckan över den nya relationen.

– Är det seriöst?, frågar reporter Robin Roberts i klippet.

– Jag är definitivt en tjej som föredrar förhållanden och jag skulle inte vara tillsammans med någon om jag inte tänkte spendera en stor del av min tid med dem, säger Kim och fortsätter:

– Jag vill såklart ta det i min egen takt men jag är väldigt lycklig och väldigt nöjd. Och det är en så fin känsla att vara tillfreds.

Även Pete har visat att han räknar med en långvarig relation, nyligen blev det nämligen känt att han gjort en ny tatuering tillägnad Kim.

Kris Jenner och Khloé Kardashians ord om Pete

I intervjun kommenterar dessutom mamma Kris Jenner och syster Khloé Kardashian Kims nya pojkvän.

Annons

– Pete är jättebra. Han är en väldigt trevlig kille, säger Kris.

– Han får henne att skratta. Hon skrattar hela tiden, instämmer Khloé.

Foto: TT

Annons