Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Pete Davidsons plågsamma (och permanenta) kärleksgest till Kim Kardashian

17 mar, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian och Pete Davidson
Pete Davidson och Kim Kardashian – kanske ett av årets mest otippade par, har nu tagit relationen ett steg längre. Enligt Kim Kardashian ska pojkvännen ha märkt sitt bröst med hennes namn. Och ja – vi snackar märkning som i brännmärkning!
Annons
Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

Kärlekshistorien mellan realitystjärnan Kim Kardashian och komikern Pete Davidson började i oktober 2021 under en inspelning med Saturday Night Live – sex månader efter att Kim Kardashian ansökt om skilsmässa från exmaken Kanye West. En månad efter mötet blev paret officiella. Nu berättar Kim om kärleksgesten från pojkvännen – en tatuering med hennes namn som till skillnad från hans andra, inte går att ta bort.

Pete Davidsons tatueringar tillägnade Kim

I en intervju med Ellen Degeneres berättar Kim Kardashian att pojkvännen Pete Davidsons är i en process av att ta bort flera av sina gamla arm- och nack-tatueringar. Pojkvännen ska sedan skådespelarkarriären gått av stapeln insett att tatueringarna ofta måste målas över i timmar innan inspelningarna kan sätta igång och därför valt att ta bort en del av dem.

Annons

Kim berättar också att pojkvännen även gjort ett par nya tatueringar – där några av dem är tillägnade till henne. Bland annat har Pete Davidson tatuerat in "My girl is a lawyer" vid nyckelbenet, som Kim kommenterar är en av hennes favoriter.

Kim-märkningen

Pete Davidsons nya kärleksgest till Kim Kardashian är dock på en helt ny nivå. I intervjun med Ellen Degeneres berättar Kim Kardashian om ett nytt motiv på pojkvännens kropp som inte är en vanlig tatuering – utan en slags brännmärkning av hennes namn. Ni vet, som man tidigare gjorde på boskap.

– Han ville göra något annorlunda och permanent som inte går att ta bort. Någonting som alltid kommer synas där, som ett ärr, säger Kim Kardashian om märkningen på pojkvännens bröst.

Se hela intervjun här!

Källa: US Magazine, Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons