Kylie Jenners kamp efter sonens födsel: ”Har inte varit lätt”

Kylie Jenner

TT
Den nyblivna tvåbarnsmamman Kylie Jenner berättar nu öppenhjärtigt om svårigheterna som präglat tiden efter graviditeten.
– Det har varit väldigt tufft, säger hon om månaden efter Wolf Websters födelse.
16 mars, 2022
TV: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren
0:57

Efter reklamen: TV: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

(0:57)

I början av februari blev Kylie Jenner och Travis Scott föräldrar till sitt andra barn, sonen Wolf Jaques Webster.

Föräldrarna har valt att inte visa upp lillgrabben på sociala medier än, men någon som sett honom är den nyblivna tvåbarnsmammans egen mor, Kris Jenner.

– Jag var med på sjukhuset när han föddes. Det var jag, Kylie och Travis för de har regler om att man inte får vara för många på plats. Bakåt i tiden, när jag födde, hade jag 15 personer på plats. Det var som en fest, berättar hon i The Ellen DeGeneres show.

– När han kom ut var det precis som att Stormi föddes igen.

Dottern och numera storasystern Stori Webster har hunnit bli fyra år.

Det heter Kylie Jenners son Wolf Webster i mellannamn

Kylie Jenner tuffa tid efter förlossningen

Sedan sonens födelse har Kylie Jenner hållit låg profil, och många har undrat varför. I en ny Instagram story berättar hon att måendet inte varit på topp efter förlossningen.

– Jag vill bara säga till alla nyblivna mammor där ute att tiden efter min graviditet inte har varit lätt. Det har inte varit lätt, det har varit väldigt tufft. Den här tiden har varit lite tuffare för mig än den med min dotter. Det är inte enkelt mentalt, fysiskt eller andligt. Det är galet, säger Kylie Jenner.

Hon menar att det är lätt att se inlägg från nyblivna mammor på sociala medier som har en mycket lättare återgång, och att hon vill visa att det finns de som har det jobbigare.

– Det har varit tufft, och jag ville bara säga det. Jag trodde inte att jag skulle kunna träna i dag, men jag klarade det och mår bättre. Så... du klarar det!, säger hon i en Instagram story från gymmet.

”Det är okej att inte må okej”

Kylie Jenner går inte in i detalj på vad som varit jobbigt, men hon pratar om pressen som hon satte på sig att komma tillbaka så fort som möjligt.

– Och det är okej att inte må okej. När jag väl insåg det... Jag satte press på mig själv, men jag måste påminna mig själv om att jag har skapat en hel människa, en vacker, frisk pojke, och vi måste sluta sätta press på oss själva att komma tillbaka. Inte bara fysiskt utan också psykiskt efter en förlossning.

Foto: TT

Se också: 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste
1:04

Efter reklamen: Se också: 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste

(1:04)