Det heter Kylie Jenners son Wolf Webster i mellannamn

Kylie Jenner och Travis Scott

Kylie Jenner och Travis Scotts son Wolf Webster har till skillnad från sin storasyster Stormi Webster fått ett mellannamn. Och det finns en detalj bakom det fullständiga namnet som gör det extra speciellt!
23 februari, 2022
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren
0:57

Efter reklamen: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

(0:57)

Slå på ljud

Stormi Webster fick en liten lillebror den andra februari, dagen efter hon själv fyllt fyra. Kylie Jenner och Travis Scotts andra barn har fått ett namnet Wolf Webster, något som Kylie ett par dagar efter sonens födsel avslöjade i en Instagram story.

Hyllningen till Travis Scott

Till skillnad från sin syster har även Wolf ett mellannamn, och hans fullständiga namn är Wolf Jaques Webster. Namnet Jaques är en hyllning till pappa Travis Scott, vars namn är just Jaques Webster.

Utöver ett namn och en bild på den lilles hand har vi inte fått särskilt mycket uppdatering kring det nya lilla livet i familjen, men en källa berättar för Us Weekly att allt går väldigt bra.

Travis Scott och Kylie Jenner med dottern Stormi.

Travis Scott och Kylie Jenner med dottern Stormi.

– Stormi har varit väldigt hjälpsam och hon är så exalterad över att ha blivit storasyster. All tid och energi där hemma går åt till Kylie och Travis lilla bebis. Dom båda är väldigt hands on.

Kylie Jenner anklagas för att kopiera ex-vännens barnnamn

Wolf Websters likhet med Stormi

Någon som fått se Wolf Webster, till skillnad från oss, menar att han är väldigt lik sin storasyster Stormi.

– Jag var med på sjukhuset när han föddes. Det var jag, Kylie och Travis för de har regler om att man inte får vara för många på plats. Bakåt i tiden, när jag födde, hade jag 15 personer på plats. Det var som en fest, berättade Kris Jenner när hon nyligen gästade The Ellen Show.

– När han kom ut var det percis som att Stormi föddes igen.

I samma program förutspår Kris Jenner att Kendall Jenner är den i familjen som är näst på tur att skaffa sig ett barn.

– Det hade varit kul om det var Kendall som var näst på tur. Visst? Hon är den enda som inte har barn än. Jag tror att hon så småningom skulle älska att ha barn, säger Kris Jenner.

Foto: TT