Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Återföreningen mellan Kim Kardashian och Kanye West – bilderna med barnen

30 mar, 2022 
AvJessica Rådne
kim kardashian, kanye west
När Saint West spelar fotboll står mamma Kim Kardashian och pappa Kanye ’Ye’ West och hejar på. Nya bilder visar ex-makarnas återförening.
Annons
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barnBrand logo
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

Drygt två veckor har gått sedan skilsmässan mellan Kim Kardashian, 41, och Kanye West, 44, godkändes i rätten. Detta ett år efter att Kim först ansökt om att få lämna äktenskapet.

Kim och Kanye gifte sig 2014. Under de åtta åren som gifta har de fått fyra barn ihop; North, 8, Chicago, 4, Saint, 6 och Psalm, 2.

När Saint nu spelar fotbollsmatch med sina kompisar är både mamma och pappa på plats.

Kanye West utspel mot exfrun Kim

kanye west, kim kardashian kyss
Kanye West och Kim Kardashian i sina glansdagar 2015.

Att Kim och Kanye umgås för barnens skull är inte helt smärtfritt. Kanye har upprepade gånger anklagat sin exfru för att försvåra för honom att komma nära barnen. I januari i år startade Kanye en livesändning på Instagram där han menade att Kim hindrat honom från att delta vid dottern Chicagos födelsedagskalas.

Annons

– Jag ringde Kim, jag messade barnflickorna. Ingen ville ge mig adressen till min dotters födelsedagskalas som pågår just nu, sa rapparen live till sina drygt 10 miljoner Instagramföljare.

– Det här är den typen av saker som verkligen har påverkat min hälsa under lång tid och det är inget skämt. Jag tar kontroll över min historia det här året.. Jag är den bästa pappan, Ye-versionen av en pappa, och jag tänker inte låta det här ske…, fortsatte han.

Senare samma dag släpptes bilder på hur Kanye West visst deltog på Chicagos kalas. På plats var även Kim, som förnekade att hon undanhållit adressen för festen.

Nu har exmakarna gjort ett nytt försök att umgås på civiliserat vis för barnens skull.

Samsas för barnens skull

Internationella medier rapporterar att Kim och Kanye i dagarna setts gå sida vid sida på väg till sonen Saints fotbollsmatch i Los Angeles. Kanye log enligt uppgift stort när han filmade sonens match, och Kim satt bekvämt till rätta i en hopfällbar campingstol. De två exen sågs hålla ett behörigt avstånd från varandra, och hålla god min. Även storasyster North och lillasyster Chicago var på plats för att heja på Saint. Efter matchen syntes Kim, Kanye och barnen äta snacks och promenera tillbaka till sina bilar.

Se nedan bilderna som postats på flertalet kändis- och fankonton.

Foto: TT

Annons