Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kim Kardashian visar upp Pete Davidsons nya tatuering i hennes ära

27 mar, 2022 
Nyss blev Kim Kardashian klar med advokatstudierna, och för att fira det valde Pete Davidson att göra en tatuering.
Annons
Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
Kim Kardashians stilresa genom åren

Kim Kardashian och Pete Davidson har varit ett par sedan i oktober förra året, när tv-profilen gästade komikerns tv-program Saturday night live. Efter det gästspelet började de synas tillsammans mer och mer. Bland annat fångades de på bild när de åkte bergochdalbana och höll varandra i handen.

När de till sist offentliggjorde sin kärlek var de redan ett av världens absolut mest omskrivna par – om inte det absolut mest uppmärksammade. Och inte har blivit mindre skriverier nu sen Kim Kardashians exmake Kanye West givit sig in i leken och, för att uttrycka det milt, börjat bråka med Pete Davidson.

Annons

Här är Davidsons tatuering

Men det relativt nyblivna paret verkar trivas bra ändå, och komikern har redan börjat tatuera in hyllningar till sin tjej. Det här berättade Kim Kardashian om när hon gästade The Ellen DeGeneres show tidigare i mars. Han har bland annat tatuerat in ”My girl is a lawyer”, säger hon i intervjun.

– Och det är väldigt gulligt, säger hon.

Nu har vi också fått se den! Det är på Instagram story som hon delar med sig av en bild på gaddningen som tycks sitta vid nyckelbenet.

Pete Davidsons hyllning till flickvännen.
Pete Davidsons hyllning till flickvännen.

I Ellen-intervjun berättar Kim Kardashian också att han tagit det hela ett steg längre.

– När han gjorde sin första tatuering tänkte jag ”Åh, vad gulligt. Tack!”. När han gjorde den andra så käknde jag ”Åh, det är gulligt, men det är väl vad tateringsperson gör? De skaffar en tatuering som visar vad som händer i deras liv, säger hon.

Pete Davidsons permanenta hyllning

Därför blev hon förvånad när han gjorde en slags brännmärkning på bröstet. På den står det kort och gott ”Kim”.

– Han ville göra något annorlunda och permanent som inte går att ta bort. Någonting som alltid kommer synas där, som ett ärr, förklarar Kim Kardashian.

Han ska sedan ha skämtat om att hon ju är ett märke, och förtjänar en märkning.

Foto: TT, Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons