Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Sydney Sweeneys stora lycka efter förlovningen med Jonathan Davino

26 mar, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Sydney Sweeney.
För en månad kom nyheten om att Euphoria-stjärnan Sydney Sweeney förlovat sig med 13 år äldre pojkvännen Jonathan Davino.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Stjärnskottet Sydney Sweeney, 24, har en lysande karriär på gång. De senaste åren har hon synt i succéserien The White Lotus, thrillern The Voyeurs och inte minst i det mycket omtalade Euphoria.

Och i början av mars kom nyheten om att hon förlovat sig med pojkvännen Jonathan Davino, 37.

– Hon och Johnny kallar varandra för fästmö och fästman. De är väldigt gulliga och lyckliga tillsammans, säger en källa nära paret till E! news.

Han är Sydney Sweeneys partner

”Johnny” kommer från en välbärgad familj som äger ett gäng restauranger i Chicago. De har också företag som sysslar med teknologi och förpackning.

Turturduvorna ute på semester.
Turturduvorna ute på semester.

Paret sägs ha dejtat sedan 2018, men håller detaljer om sitt förhållande för sig själva.

– Jag dejtar inte folk i rampljuset. Jag dejtar inte skådespelare eller musiker eller någon inom nöjesvärlden för då kan jag bara vara normala Syd och det är lättare. Jag har ett jättebra stöd. Jag har folk som kommer att kämpa för mig och som kommer tillåta mig att sitta på piedestalen och lysa utan att det får mig att känna att jag lyser för stark och behöver ta ett steg tillbaka, berättade Sydney Sweeney för Cosmopolitan i februari.

Annons

Samtidigt avslöjade hon vad hon vill ha i en partner.

– Jag vill ha en bästa vän. Jag behöver vara med någon som jag kan hänga med 24/7 utan att bli trött på, och vi ska skratta varenda dag.

Vill ha en lång förlovning

Nu skriver E! news mer om hur skådisen mår efter förlovningen.

– Sydney är fortfarande uppe i molnen av hennes förlovningen med Jonathan. Det var ett väldigt intimt frieri och hon hade ingen aning om att det skulle ske. De har varit väldigt tysta om sin relation med det är ett jättebra par, skvallrar en källa till sajten.

Uppgiftslämnaren menar också att Sydney Sweeney vill ha en lång förlovning, och att hon just förbereder sig inför sin roll i den kommande Marvel-filmen Madame Web.

– Hon fokuserar på sin karriär just nu och är extremt glad över att få ansluta till Marvel. Hon är väldigt fokuserad och Jonathan har varit mycket stöttande under åren.

Foto: TT

Annons