Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Miley Cyrus i flygolycka – en blixt slog ner i planet

24 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
Miley Cyrus i flygolycka – en blixt slog ner i planet
Under onsdagen skulle Miley Cyrus ha uppträtt på en festival i Paraguay, men blev tvungen att ställa in efter att hon och hennes team råkat ut för en flygolycka.
”Vårt plan hamnade i en stor, oväntad storm och träffades av blixten”, berättar stjärnan nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Miley Cyrus stilresa genom årenBrand logo
TV: Miley Cyrus stilresa genom åren

I veckan skulle Miley Cyrus ha varit en av huvudakterna på musikfestivalen Asuncionico i Paraguay, men tvingades ställa in på grund av att hon och hennes team hamnade i en flygolycka på vägen dit.

Berättar om flygolyckan

På Instagram berättar artisten vad som hänt. De hamnade mitt i en storm, som till slut gjorde att planet träffades av en blixt.

”Till mina fans och alla som är oroliga efter att ha hört om mitt flyg till Asunción. Vårt plan hamnade i en stor, oväntad storm och träffades av blixten”, skriver hon i inlägget där hon också delar en film inifrån planet, där vi kan se hur en blixt slår ner i flygplanet.

Annons

På en annan bild visar hon hur planet tog skada av blixten.

”Besättningen, bandet, vänner och familj som reste med mig är i säkerhet efter nödlandningen. Men vi kunde tyvärr inte flyga till Paraguay”, skriver Miley Cyrus vidare.

Bland kommentarerna möts hon av massor av stöd och kärlek. Också av ledsna fans som hade sett fram emot att se henne som akt på festivalen i Paraguay.

Så har pandemin påverkat Miley CYrus liv på scenen

Kort innan olyckan spelade Miley Cyrus i Colombia, i Bogotá, och under lördagen ska artisten uppträda på festivalen Lollapalooza i Brasilien.

Annons
Miley Cyrus på scen nyligen.

Efter år av pandemi är Miley ute och turnerar igen. Men trots den stora glädjen över att få stå på scen igen så är det inte bara positiva känslor kring att vara tillbaka. Redan i början av pandemin 2020 berättade hon att hon drabbas av ångestattacker.

– Precis som alla andra har jag varit inlåst det senaste ett och ett halvt året och det är mycket påtagligt att nu vara tillbaka på en plats som tidigare känts som ett andra hem. Att vara på scenen brukade kännas att vara hemma, det gör inte det längre på grund av hur mycket tid jag har spenderat inlåst, sa Miley till sin publik under en konsert i höstas.

Foto: TT

Se också: Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
Se också: Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons