Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kanye West kraschade dottern Chicagos barnkalas efter utspel

18 jan, 2022 
AvJessica Rådne
chicago stormi kalas
Kusinerna Stormi Webster och Chicago West bjöd in till gemensamt 4-årskalas. Samtidigt startade Chicagos pappa Kanye West en livesändning om hur han inte fått delta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är alla Kardashian-barnenBrand logo
Här är alla Kardashian-barnen

I helgen som gick firade kusinerna Stormi Webster och Chicago West sina respektive 4-årsdagar med ett gemensamt barnkalas. Flickorna vars mammor är halvsystrarna Kylie Jenner och Kim Kardashian, hade i sann Kardashian/Jenner-anda en storslagen bjudning.

Någon som inte tycks ha blivit inbjuden var Chicagos pappa Kanye West. I ett försök att få kontakt med övriga gäster, startade han en livesändning på Instagram.

– Jag ringde Kim, jag messade barnflickorna. Jag pratade med Tristan på telefon, han frågade Khloé och ingen ville ge mig adressen till min dotters födelsedagskalas som pågår just nu, sa rapparen live till sina drygt 10 miljoner Instagramföljare.

Annons

Startade livesändning på Instagram

Kanye fortsatte med att beklaga sig över hustrun Kim Kardashians inblandning i situationen.

– Alltså, jag önskade bara min dotter en fin födelsedag. Och jag fick inte veta var hennes kalas hölls. Det finns inget rättsligt som säger att det är det här spelet som vi ska spela, sa Kanye i sin livesändning.

Han hänvisade till den rättsliga process som just nu pågår mellan honom och Chicagos mamma Kim Kardashian som vill skilja sig från honom.

– Det här är den typen av saker som verkligen har påverkat min hälsa under lång tid och det är inget skämt. Jag tar kontroll över min historia det här året.. Jag är den bästa pappan, Ye-versionen av en pappa, och jag tänker inte låta det här ske…, fortsatte han.

– Chicago, grattis på födelsedagen. Jag älskar dig och jag lägger bara ut det här online för att jag behöver allas stöd, vädjade han.

Om sin frånvaro på Chicagos kalas menade Kanye att:

Annons

– Detta kommer få henne att tro att jag inte funnits där för henne.

Kanye West dök upp på kalaset

flygfoto över kylie jenners hem
Kalaset hölls i Kylie Jenner och Travis Scotts trädgård. Temat var rosa, Barbie och LOL-dolls.

Och nu till twisten. Kanye tycktes på något vis ha fått tag på adressen och begett sig till svägerskan Kylie Jenners stora mansion i Los Angeles där kalaset hölls. På flygfoton som amerikanska nöjesfotografer tagit, syns Kanye mingla bland de andra släktingarna i den pyntade trädgården.

gäster på kalaset
Inzoomade flygfoton visar Kanye West på plats, pratandes med andra gäster. Till vänster i bild sitter värdparet Kylie Jenner och Travis Scott. Kylies babybula syns under den rosa byxdressen.

Bilder från Chicago och Stormis 4-årskalas

flygfoto trädgården där kalaset hålls
Den uppblåsbara rutchkanan är även känd från Stormi's World, Stormi Websters temapark som föräldrarna annordnade till dotterns 3-årskalas i fjol.

Temat för Stormi och Chicagos fest var Barbie/LOL-dolls. Precis som på tidigare barnkalas fanns en stor uppblåsbar rutchkana med Stormis huvud på, en hoppborg och ett bollhav.

Annons
kanye west om kris jenner på kalaset
Kourtney Kardashians bonusdotter Atiana De La Hoya postade en bild på Instagram story där Kanye West syns mingla med sin svärmor Kris Jenner.

På plats för att fira lilltjejerna var även mormor Kris Jenner, moster Kourtney Kardashian med fästmannen Travis Barker, Stormis gravida mamma Kylie Jenner, pappa Travis Scott och ett gäng vänner till familjen.

Enligt källor till Us weekly var planen hela tiden att Kanye skulle delta på kalaset, och Kim reagerade med fasa på hans livesändning.

– Kim var chockad när hon förstod att han släppte en video på hur han inte blivit inbjuden till kalaset. Det var inte sant och så fort han bad om att få komma fick han adressen, menade källan.

Senare på dagen florerade bilder i sociala medier som visade att Kanye tog del i en rad aktiviteter på kalaset. Bland annat hjälpte han Chicago att slå sönder en pinata.

Källa: Cosmopolitan, Us Weekly

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons