Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Hollywoodkändisar som gift sig 2022 – se bilderna

12 okt, 2022 
AvEmma Castman
Hollywoodbröllop 2022
2022 har gått i kärlekens tecken. I alla fall för Jennifer Lopez och Ben Affleck, Britney Spears och Sam Asghari – och sju andra kändispar som sagt ja till varandra under året. Spana in bilder från deras stora dagar här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las VegasBrand logo
Video: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las Vegas

I år var det många Hollywoodkändisar som chockade världen genom att gifta sig. Vi tänker till exempel på Jennifer Lopez och Ben Affleck som överraskade med att byta ringar i Las Vegas den 17 juli, eller Kourtney Kardashian och Travis Barker som innan majmånads slut hade hunnit gifta sig hela tre (!) gånger.

Se bilder från stjärnornas magiska kärleksfester här och låt dig inspireras av allt från klänningar och hår till platser och ringar!

Kändisbröllop i Hollywood 2022

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Under sommaren passade Jennifer Lopez och Ben Affleck på att gifta två gånger. Först under en intim ceremoni i Las Vegas i juli och sedan under en större sammankomst på parets fastighet i Georgia en månad senare.

Annons

Paret har inte delat med sig av supermycket bilder i sociala medier, men i Jennifer Lopez nyhetsbrev har hon publicerat fotografier från den stora dagen.

Britney Spears och Sam Asghari

I juni i år sa Britney Spears och Sam Asghari ja till varandra i Britneys trädgård i Thousand Oaks, Los Angeles. Bröllopsklänningen var designad av Donatella Versace som även gästade bröllopet tillsammans med en rad andra kändisar, så som Paris Hilton och Madonna.

Annons

Kourtney Kardashian och Travis Barker

Kourtney Kardashian och Travis Barker gifte sig hela tre gånger i år. Först ett ”övningsbröllop” i Las Vegas, därefter en intim ceremoni i Santa Barbara – och slutligen ett större bröllop i den italienska staden Portofino.

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz

I april slog Brooklyn Beckham och Nicola Peltz på stort och bjöd in till ett exklusivt kändisbröllop i Palm Beach i Florida. Både vigseln och bröllopsfesten hölls på stranden där paret hade ordnat med tre gigantiska tält för sina gäster.

Annons

Lindsay Lohan och Bader Shammas

Drygt sju månader efter att Lindsay Lohan och Bader Shammas förlovat sig valde paret att säga ja till varandra. Lindsay tillkännagav nyheten via Instagram och visade samtidigt upp förlovningsringen på bild.

Kirsten Dunst och Jesse Plemons

I somras gifte sig skådespelarparet Kirsten Dunst och Jesse Plemons på den lyxiga semesterorten Ocho Rios på Jamaica. Fler detaljer om bröllopet har inte kommit ut.

Annons

Lena Headey och Marc Menchaca

Game of Thrones-stjärnan Lena Headey och Marc Menchaca gifte sig i den italienska regionen Apulien och på gästlistan återfanns flera välkända namn, så som Sophie Turner, Joe Jonas och Conleth Hill. Paret har själva inte delat några bilder ännu, men det har bland annat vännen Tania Brown.

Sarah Hyland och Wells Adams

Tre år efter förlovningen fick Modern Family-stjärnan Sarah Hyland och kändisbartendern Wells Adams äntligen bli man och fru. Bröllopet ägde rum på en vingård i närheten av Santa Barbara i Kalifornien där brudparet omringades av vänner och familj.

Annons

Rita Ora och Taika Waititi

Rita Ora och Taika Waititi slog till med bröllop endast två månader efter förlovningen. Paret sa ja till varandra under en intim ceremoni i London i augusti i år och planerar nu för en större fest tillsammans med nära och kära. De har ännu inte publicerat några bilder från dagen.

Foto: Instagram

Se också: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig – se bilderna härBrand logo
Se också: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig – se bilderna här

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons