Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Svenska kändisar som gift sig 2022 – se bilderna

04 okt, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som gift sig 2022
Félice Jankell och Nils Tham, Penny Parnevik och Douglas Murray samt Hannah Widell och Philip Lindh är tre exempel på kärlekspar som sagt ja till varandra under året. Spana in fler exempel på kändisgiftermål här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 12 gånger kändisar gift sig med vanlisarBrand logo
Video: 12 gånger kändisar gift sig med vanlisar

Privatplan mot hemlig destination, intim utomhusceremoni och lantlig herrgårdslyx. Ja, årets kändisbröllop har verkligen haft allt.

Se bilder från stjärnornas magiska kärleksfester här och låt dig inspireras!

Kändisbröllop i Sverige 2022

Penny Parnevik och Douglas Murray

I juni i år gifte sig Penny Parnevik och Douglas Murray på Bosse Parneviks stora herrgård Stora Tuna i Åkersberga norr om Stockholm.

Annons

Paret förlovade sig i februari 2019 och på grund av coronapandemin fick bröllopet skjutas upp. Men nu har de alltså sagt sa till varandra, något man kunnat följa på parets och familjens sociala medier.

Hannah Widell och Philip Lindh

Hannah Widell och Philip Lindh gifte sig på Södermalm i Stockholm i slutet av augusti. På plats för att fira de nyblivna makarna fanns både familj och vänner, så som Hannahs syster Amanda Schulman och hennes man Alex Schulman samt de gemensamma vännerna Johanna Nordström och Edvin Törnblom.

Annons

Hannah och Philip blev ett par för tre år sedan och förlovade sig året därpå. I november 2021 blev de även föräldrar till en liten son.

Lisa Anckarman och Henrik Elvejord Borg

Influencern Lisa Anckarman och Henrik Elvejord Borg gifte sig i maj i år. De bjöd in till ett tredagarsbröllop på ett slott i Uppland där bland annat den norske Eurovisionvinnaren Alexander Rydbak överraskade genom att framföra sin låt Fairytale.

Paret förlovade sig 2020.

Félice Jankell och Nils Tham

När Félice Jankell och Nils Tham sa ja till varandra i början av september valde de att slå på stort. Gästerna flögs med privatplan till en hemlig destination som visade sig vara Toscana i Italien, och där pågick sedan bröllopet i dagar.

Annons

Félice Jankell och Nils Tham, som förlovade sig 2020, har själva inte delat några bilder från deras stora dag men det har flera av deras gäster, däribland Zara Larsson.

Camilla Sjödahl-Essén och Albin Ekdal

I juni i år fick fotbollsspelaren Albin Ekdal äntligen säga ja till sin ungdomskärlek Camilla Sjödahl-Essén. Paret gifte sig i Stockholm, och bland gästerna fanns bland annat Maja och Victor Nilsson Lindelöf samt Sanna och John Guidetti.

Annons

Carolina Neurath och Pierre Bengtsson

Journalisten Carolina Neurath och fotbollsspelaren Pierre Bengtsson gifte sig den 4 juni i år. Vigseln ägde rum utomhus på Skepparholmen i Saltsjöbo utanför Stockholm och brudparet var omringade av nära och kära.

Carolina och Pierre förlovade sig i början av 2022.

Mia Lindgren och Robin Olsen

Ytterligare en fotbollsspelare som har gift sig i år är målvakten Robin Olsen. Han och Mia Lindgren sa ja till varandra den 1 juli och förutom familj fanns flera fotbollskollegor på plats för att fira.

Annons

Ida Björnstad och Mattias Ekholm

I mitten av juli sa programledaren Ida Björnstad och hockeyspelaren Mattias Ekholm ja till varandra i den lilla orten Stensele utanför Storuman. Paret gifte sig faktiskt redan 2020, men på grund av pandemin kunde de inte bjuda in till någon stor fest, vilket fick dem att planera för ett bröllop nummer två.

Jessica Wahlgren och Magnus Norman

Jessica Wahlgren och Magnus Norman sa ja till varandra den 18 juni i år och med på bröllopet fanns flera kända gäster. Däribland Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen, Charlotte Perrelli, Sofia Wistam och Carina Bergfeldt.

Jessica och Magnus förlovade sig i mars 2021.

Foto: Instagram

Annons