Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Här är kändisarna som väntar barn 2022

06 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
AvLinda Strömbäck
FotografTT, Instagram
Romee Strijd och Agnes Carlsson
Det råder babyboom i kändisvärlden! Här är några av dem svenska och internationella kändisarna som väntas välkomna en liten bebis under 2022.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 kändisar som har barn du inte visste omBrand logo
7 kändisar som har barn du inte visste om

Kändisar som Rihanna, Leona Lewis och Kylie Jenner har redan välkomnat sina små under året, men ännu finns det storkar som ska leverera bebisar 2022. Här är kändisarna som väntar barn i år!

Nicole Falciani

I början av augusti meddelande influencern Nicole Falciani att hon väntar sitt första barn med pojkvännen Berisha.

”Halva delen är jag och halva delen är min favoritperson. Vi längtar efter att få träffa dig”, skrev Nicole på Instagram i samband med avslöjandet. Nyligen berättade hon även att hon nu kommit halvvägs i graviditeten och att det är en liten dotter som väntas komma till världen.

Annons

Chrissy Teigen

Efter många motgångar att bli gravida och en tragisk förlust där Chrissy Teigen och John Legend förlorade sin son Jack i vecka 20, väntar nu paret barn igen. På Instagram delade Chrissy med sig av de lyckliga nyheterna, ett halvår efter hon berättat om parets nya IVF-behandling.

”Inför varje läkarbesök har jag tänkt ”okej om barnet mår bra så kommer jag berätta om graviditeten idag”. Men sen när jag hört barnets hjärtljud har jag bara lättat andats ut och insett att jag fortfarande är för nervös. Jag kommer nog inte lämna ett läkarbesök med mer iver än nervositet än, men allt är så perfekt och fint. Jag mår fantastiskt och känner mig hoppfull. Det har varit så svårt att hålla detta hemligt så länge!” berättade Chrissy.

Annons

Alida Morberg

Bill Skarsgård och Alida Moberg väntar sitt andra barn, något som avslöjades när en gravid Alida Morberg dök upp på Viaplays pressträff i augusti.

– Det är jätteroligt. Superkul, sa Alida om graviditeten till Expressen.

Paret har sedan tidigare dottern Oona, född 2018.

Alida Morberg
Alida Morberg på NK-galan 2022

Michelle Williams

I mars delade Michelle Williams med sig av nyheten att hon och maken Thomas Kail väntar sitt andra gemensamma barn. Skådespelaren har sedan tidigare 16-åriga dottern Matilda tillsammans med den framlidne Heath Ledger. Michelle och Thomas väntas välkomna sin bebis någon gång i höst.

Annons
Michelle Williams på Cannes filmfestival 2022
Michelle Williams på Cannes filmfestival 2022

Agnes

Nyligen avslöjade Agnes svärfar, Roger Pontare, att svärdottern och sonen Vincent väntar sitt första barn.

– Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, berättade Roger Pontare för Hänt.

Agnes och Vincent på Grammisgalan 2022
Agnes och Vincent på Grammisgalan 2022

Hilaria Baldwin

Hilaria och Alec Baldwin väntar sitt sjunde (!) barn. I mars avslöjade de den nya graviditeten – endast ett år efter de välkomnat dottern María Lucía Victoria via surrogat. Sex månader innan det fick de även sonen Eduardo.

Annons
Hilaria Baldwin med sin babybump
Hilaria Baldwin med sin babybump

Pippa Middleton

Kate Middletons syster Pippa väntar sitt tredje barn och visade glatt upp gravidmagen på drottningens jubileum i juni. Sedan tidigare har hon sonen Arthur 1, och dottern Grace, 1, tillsammans med maken James Matthews.

Pippa Middleton
Pippa Middleton

Kelly Osbourne

I maj kom nyheten att Kelly Osbourne väntar sitt första barn. I ett inlägg på Instagram delade hon med sig av graviditeten.

Annons

”Jag vet att det har varit väldigt tyst från min sida de senaste månaderna, och jag tänkte passa på att berätta varför. Jag är så exalterade över att kunna meddela att jag ska bli mamma. Att säga att jag är glad räcker inte, jag är överlycklig!”

Heidi Montag

The Hills-paret Heidi Montag och Spencer Pratt berättade i juni att de väntar sitt andra barn. Paret har sedan tidigare sonen Gunner, 4.

– Jag är så himla taggad. Jag vet inte heller vem jag är mest taggad för, mig själv, Gunner eller Spencer, sa Heidi till Us Weekly i samband med gravidavslöjandet.

Annons
Heidi och Spencer i juni 2022
Heidi och Spencer i juni 2022

Romee Strijd

Stjärnmodellen Romee Strijd och pojkvännen Laurens van Leeuwen fick sitt första barn 2020 – dottern Mint. I maj avslöjade dem att bebis nummer två är påväg.

”Snart blir vi fyra. Jag längtar så” skrev Romee på Instagram.

Ashley Greene

Twilight-stjärnan Ashley Greene berättade i mars att hon och maken Paul Khoury väntar sitt första barn. Hon la upp en bild på ultraljudet med texten:

Annons

”Jag älskar dig mer än jag älskat något annat och på något sätt är det som att mitt hjärta bara fortsätter att växa för att kunna älska dig ännu mer. Jag längtar så efter att få se dig dela ditt ljus, din kärlek och din passion med vår bebis.”

8 andra graviditeter som broke the internet à la RihannaBrand logo
8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna
Annons

Källa: Hollywood Life, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons