Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Adriana Lima har fått sitt tredje barn – det heter sonen

06 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Adriana Lima har fått sitt tredje barn – det heter sonen
Nu kan Adriana Lima titulera sig som trebarnsmamma när hon har fått sin första son och sitt första gemensamma barn med Andre Lemmers!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnenBrand logo
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

Under sitt äktenskap med basketspelaren Marko Jari´c fick supermodellen Adriana Lima, 40, barnen Valentina, 12 och Sienna, 9.

Och i början av året gick hon ut och berättade att baby nummer tre var på väg – sitt första barn ihop med nuvarande pojkvännen Andre Lemmers. Den glada nyheten avslöjade hon då i sin allra första TikTok-video.

Det heter sonen

Nu har den lilla anlänt till världen! I slutet av augusti föddes parets son, som fått namnet Cyan, och en vecka senare visar hon nu upp honom på Instagram, eller ja, en del av honom.

Annons

”Cyan är färgen mellan grön och blå. Cyan är färgen på vattnet vid Bora Bora och Maldiverna, platser som finns på vår familjs bucket list. Cyan är nu vår favoritfärg… färgen på vår sons ögon. Välkommen till världen Cyan Lima Lemmers”, skriver Adriana Lima i ett Instagram-inlägg.

På bilden som Adriana Lima delar på sonen får vi se ena hans öga.

Visar gravid glowet på röda mattan

Under sin graviditet har Adriana Lima fortsatt gå på både catwalken och röda mattan, och vi har fått ta del av hennes otroliga gravid glow. I slutet av maj dök hon och pojkvännen upp under Cannes filmfestival, och poserade snyggt på mattan framför kamerorna.

Andre Lemmers och Adriana Lima
Paret under Cannes filmfestival tidigare i år.
Andre Lemmers och Adriana Lima
Andre Lemmers och Adriana Lima bjussade då på lite love.
Annons

Foto: TT, Instagram

7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons