Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

5 kändisar som avslöjat sina graviditeter på röda mattan

29 sep, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som avslöjat sina graviditeter på röda mattan
Just nu råder det babyboom i kändisvärlden! Här listar vi fem exempel på stjärnor som avslöjat sina graviditeter på röda mattan i år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

När det kommer till att avslöja graviditeter kan kändisarna vara väldigt kreativa. Från att spela in roliga filmklipp och publicera på sociala medier till att oväntat äntra röda mattan med mage.

Här listar vi Hollywoodstjärnorna som låtit världen veta att de väntar tillökning i samband med att de fotograferats på röda mattan tidigare i år!

Kändisarnas gravidavslöjande på röda mattan

Blake Lively

Blake Lively gravid 2019

Vi börjar med Blake Lively – som har valt att gå ut med att hon är gravid på röda mattan hela två gånger nu.

Annons

Första gången var i maj 2019 då hon väntade sitt tredje barn, Betty, tillsammans med Ryan Reynolds. Avslöjandet kom på premiären av Reynolds film Detective Pikachu och Blake bar en vacker gul klänning signerad Retrofête.

Blake Lively gravid 2022

Drygt tre år senare, i september 2022, kom nästa avslöjande – Blake och Ryan väntar sitt fjärde barn. Det var på Forbes årliga Power Women's Summit som Lively visade upp sin gravidmage på röda mattan. Denna gång hade hon på sig en vacker paljettklänning från Valentino som bland annat kombinerades med en vit tunn scarf och ett matchande hårband.

Annons

Sophie Turner

Sophie Turner gravid 2022

På Met-galan 2022 avslöjande Sophie Turner att hon och Joe Jonas vänta tillökning. Vid tillfället bar Sophie en vacker svart långklänning med små silvriga detaljer från Louis Vuitton.

Paret välkomnade sin dotter i juli 2022. De är sedan tidigare föräldrar till Willa, född 2020.

Jessica Brown Findlay

Jessica Brown Findlay gravid 2022

När Downton Abbey-skådisen Jessica Brown Findlay besökte Venice filmfestival 2022 visade hon stolt upp sin mage på röda mattan. Vid tillfället bar Jessica en enaxlad vit klänning med utsvängd kjol och gnistrande detaljer.

Annons

Jessica är tillsammans med skådespelaren Ziggy Heath, paret gifte sig 2020.

Michelle Williams

Michelle Williams gravid 2022

Även Michelle Williams visade upp sin gravidmage i år, men denna gång på filmfestivalen i Cannes. På sig hade hon en vacker långklänning dekorerad med paljetter från topp till tå signerad Chanel.

Det är Michelles tredje barn. Hon har sedan tidigare sonen Hart med maken Thomas Kail samt en dotter, 16-åriga Matilda, med Heath Ledger.

Billie Lourd

Billie Lourd gravid 2022

I september avslöjade skådespelaren Billie Lourd att hon är gravid med sitt andra barn. Det var på en filmpremiär som American Horror Story-stjärnan äntrade röda mattan i en gnistrande klänning med tylldetaljer från Rodarte's och lät världen veta.

Billie och har sedan tidigare barnet Kingston Fisher tillsammans med Austen Rydell.

Artikelinspiration: Insider

Foto: TT

Annons