Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Trebarnstrend i Hollywood? 18 kändisar som är mammor till tre

22 sep, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar mammor till tre
Det finns gott om stora familjer i Hollywood. Här listar vi 18 exempel på stjärnor som är föräldrar till tre.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Trots ett intensivt liv i rampljuset är det många kändisar som väljer att skaffa stora familjer. Vi tänker till exempel på Beyoncé, Behati Prinsloo och Miranda Kerr som alla är mammor till tre.

Spana in listan nedan och ta del av några av alla de Hollywoodstjärnor som är trebarnsföräldrar. Kanske ser vi en trend?

Hollywoodkändisar med tre barn

Beyoncé

Beyoncé

Beyoncé Knowles och Jay Z har tre barn tillsammans. Deras äldsta dotter heter Blue Ivy och sedan har de tvillingarna Rumi och Sir.

Annons

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian och hennes ex Scott Disick är föräldrar till tre, Mason, Penelope och Reign. Nu är Kourtney gift med Travis Barker och tillsammans har de gått ut med att de gärna vill ha ytterligare barn.

Adriana Lima

Adriana Lima

När Adriana Lima var tillsammans med basketspelaren Marko Jari´c fick de barnen Valentina och Sienna tillsammans. Och så sent som i augusti i år blev supermodellen trebarnsmamma då hon och Andre Lemmers fick sitt första gemensamma barn – en liten son.

Annons

Behati Prinsloo

Behati Prinsloo

Victora's secret-modellen Behati Prinsloo och Maroon 5-stjärnan Adam Levine väntar i detta nu sitt tredje barn.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Även Big Little Lies-skådespelaren Reese Witherspoon är trebarnsmamma. Dottern Ava Phillippe och sonen Deacon Phillippe fick hon tillsammans med ex-maken Ryan Phillippe och 2012 kom sonen Tennessee Toth, som hon har tillsammans med sin nuvarande man Jim Toth.

Annons

Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox och exmaken Brian Austin Green har tre barn tillsammans; Journey River, Bodhi Ransom och Noah Shannon.

Kate Hudson

Kate Hudson

Kate Hudson har tre barn med tre pappor. Dottern Rani Rose tillsammans med nuvarande partnern Danny Fujikawa samt sönerna Bingham Hawn och Ryder Russell från sina tidigare relationer med artisterna Chris Robinson och Matthew Bellamy.

Annons

Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica Alba och Cash Warren har tre barn tillsammans. Döttrarna Honor och Haven föddes 2008 respektive 2011 och sonen Hayes kom 2017.

Kate Winslet

Kate Winslet

Även Kate Winslet är mamma till tre. Dottern Mia fick hon tillsammans med Jim Threapleton 2000, tre år senare blev hon och Sam Mendes föräldrar till sonen Joe och 2013 fick Kate och hennes nuvarande make Edward Abel Smith sonen Bear.

Annons

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Miranda Kerr har sonen Flynn tillsammans med Orlando Bloom och sönerna Hart och Myles tillsammans med maken Evan Spiegel.

Hilary Duff

Hilary Duff

I mars 2021 välkomnade Hilary Duff sitt tredje barn till världen, det var hennes och maken Matthew Komas andra gemensamma barn. Sedan tidigare har Hilary en son med hockeystjärnan Mike Comrie.

Annons

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Gwen Stefani har barnen Kingston, Zuma och Apollo med exmaken Gavin Rossdale.

Julia Roberts

Julia Roberts

Skådespelaren Julia Roberts och kameramannen Daniel Moder har varit ett par sedan 2000. Tillsammans har de tvillingarna Hazel och Phinnaeus samt sonen Henry.

Annons

Demi Moore

Demi Moore

Under sin tid tillsammans fick Demi Moore och exmaken Bruce Willis tre barn ihop, döttrarna Rumer, Scout och Talulah.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Sex and the City-stjärnan Sarah Jessica Parker är mamma till tre. Hon och kärleken Matthew Broderick har sonen James Wilkie Broderick och tvillingdöttrarna Marion Loretta Elwell och Tabitha Hodge tillsammans.

Annons

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon

Även Sex and the City-kollegan Cynthia Nixon är trebarnsmamma. Sönerna Samuel och Charles fick hon under sin långvariga relation med Danny Mozes och sonen Max Ellington har hon tillsammans med Christine Marinoni.

Katherine Heigl

Katherine Heigl

Greys Anatomy-skådisen Katherine Heigl har tre barn tillsammans med Josh Kelley. Naleigh och Adalaide, som är adopterade, samt Joshua som kom till världen 2016.

Annons

Lisa Bonet

Lisa Bonet

Sist men inte minst, Lisa Bonet – som har dottern Lola och sonen Nakoa-Wolf tillsammans med Jason Momoa samt dottern Zoë från sitt äktenskap med Lenny Kravitz.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons