Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Inspireras av kändisarna: Fina barnnamn från 2022

17 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
AvEmma Castman
Inspireras av kändisarna: Fina barnnamn från 2022
Liv, Selma och Zoe – så heter några av kändisbarnen som fötts i år.
Behöver du inspiration till barnnamn?
Här har vi samlat namnen som kändisarna döpt sitt barn till 2022!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnenBrand logo
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

Vad ska babyn heta? Det är inte alltid lätt att hitta det rätta namnet till sin nyfödda lilla. Går du i beslutsångest-tankar kring namnet på den du har i magen, eller den nyfödda i famnen? Kanske kan du då inspireras av kändisarna som fått barn i år!

Det döpte svenska kändisarna sina barn till

Klara och Kjell Doktorow

ELLE-profilen Klara Doktorow och hennes man Kjell fick sitt andra gemensamma barn i mars i år, en flicka vid namn Poppy Rita Josefina. På Instagram beskrev Klara namnvalen så här:

Annons

”Poppy mest för att det är festligt och fint med efternamnet, plus att ingen blomma klår en gotländsk vallmo. Rita efter hennes farmor Rita som hon aldrig kommer få träffa men som jag vet går bredvid oss varje dag ändå. Josefina efter min kusin Josefin som jag för evigt bär med mig i minnet som en solig eftermiddag på Stora Torget i Visby, med den största glass jag sett.”

Danielja Pavlica och Babak Faramarzian

I slutet av augusti i år blev influencern Danielja Pavlica och sambon Babak Faramarzian föräldrar till en liten son vid namn Étienne. ”Du är allt vi någonsin kunnat önska oss. Välkommen till världen vår lilla kille vår lilla regnbåge. 27.08.2022 ”, skrev Dani på Instagram i samband med att de gick ut med den glädjande nyheten.

Annons

Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw

Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw välkomnade sitt andra gemensamma barn till världen i augusti. Tillsammans fick de en son som de gett namnet Ossian Matteus.

Axel Liljefors Jansson och Linn Du Rietz

I juli i år välkomnade Hov-1-sångaren Axel Liljefors Jansson och sambon Linn Du Rietz sin lilla dotter till världen. I ett bildspel på Instagram visade de stolt upp familjens nytillskott, som fått namnet Leia.

Annons

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

I september blev dansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson föräldrar till en liten kille som de gett namnet Viggo. Det är parets första gemensamma barn, Robin har sedan tidigare en son.

Anton Pehrson och Sofia Lindhe

Anton Pehrson och Sofia Lindhe blev tacoparet med hela svenska folket efter sin medverkan i Gift vid första ögonkastet. I april blev det föräldrar till en liten dotter som fått namnet Liv.

Annons

Josefin Dahlberg och Josef Fares

Redan innan Josefin Dahlberg och Josef Fares blev föräldrar åt sin andra dotter i april gick de ut med att hon skulle heta Zoe. Sedan innan är paret också föräldrar till dottern Mio.

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette fick sitt första barn i år. I april kom sonen som fått namnet Charlie till världen!

Annons

Melina Criborn och Jacob Criborn

Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn blev föräldrar till sitt andra barn i april. Paret är sedan tidigare föräldrar till dottern Cleo, och sonen som kom till världen i år heter Jack. Fun fact: Bianca Ingrosso är Jacks gudmor.

Babba Rivera och Carl Rivera

I maj blev Babba Rivera och Carl Rivera föräldrar år ännu en liten dotter. Parets äldre dotter heter Alma, och familjens senaste tillskott heter Selma.

Annons

Linn Andersson

Linn Andersson från tv-serien Unga mammor blev trebarnsmamma i april när hennes lilla Belle tittade ut. Hon är nu mamma till tre döttrar, och Belles äldre systrar heter Tindra och Juvelia.

10 populäraste barnnamnen 2021Brand logo
10 populäraste barnnamnen 2021

Foto: Instagram

Annons