Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bilderna från Jennifer Lopez och Ben Afflecks bröllop i Las Vegas

18 jul, 2022 
AvSaga Pettersson
Bilderna från Jennifer Lopez och Ben Afflecks bröllop i Las Vegas
Jennifer Lopez och Ben Affleck är nu man och hustru! I helgen gifte de sig i Las Vegas, och nu berättar JLo om vigseln och delar bilder från bröllopet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

Under söndagen möttes vi av bröllopslycka i Hollywood! Ben Affleck och Jennifer Lopez är nu man och hustru. Precis som när Jennifer Lopez bekräftade parets förlovning, bekräftar hon nu i sitt nyhetsbrev On The JLo att paret gått och gift sig.

”Vi gjorde det. Kärleken är vacker. Kärleken är snäll. Och det visar sig att kärleken är tålmodig. Tjugo år tålmodig.”, skriver JLo i nyhetsbrevet.

Ben och Jennifer var ett par under det tidiga 00-talet, och förlovade sig 2002, för att två år senare gå skilda vägar. Men sommaren 2021 fick vi veta att paret hittat tillbaka till varandra, nästan 20 år senare.

Annons

Detaljerna om bröllopet

Paret tog sig till Las Vegas med flyg, och stod i kö med fyra andra par som också skulle gifta sig – och Ben och JLo hann knappt framtill bröllopskapellet innan midnatt. Men! Efter en tids väntan blev det äntligen deras tur och nu kan de titulera sig som man och hustru.

”Så med de bästa vittnen man kan föreställa sig, en klänning från en gammal film och en jacka från Bens garderob så läste vi upp våra löften och gav varandra ringar som vi kommer att bära resten av våra liv”, skriver Jennifer Lopez om bröllopet.

Hon skriver vidare att det var det bästa bröllopet de kunde fått och ett bröllop som äntligen blev verklighet!

Bilderna från bröllopet i Las Vegas

Förutom att berätta om bröllopet delar JLo bilder från bröllopet.

jennifer lopez och ben affleck bröllop
Nygifta Ben Affleck och Jennifer Lopez.
ben affleck och jennifer lopez
En överlycklig JLo.
Annons
ben affleck och jennifer lopez
Bröllopsfina Ben och JLo.

Även hennes stylist Chris Appleton delar bilder och en video på JLo precis innan bröllopet.

Jennifer Lopez avslutar nyhetsbrevet med ett nytt namn, Mrs Jennifer Lynn Affleck. Men om hon faktiskt bytt namn eller enbart valt att använda Bens efternamn som sitt i mejlet framgår inte.

Foto: On The JLo, TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons