Hailey Bieber om otrohetsryktet mot Selena Gomez

29 sep, 2022 
AvPenellope Ness
Hailey Bieber talar ut om otrohetsryktet mot Selena Gomez i podcasten Call her daddy
I den populära podcasten Call her daddy bemöter Hailey Bieber för första gången rykten om otrohet och att hon "stal" Justin Bieber från exet Selena Gomez, något som diskuterats i flera år.
Annons
Hailey och Justin Biebers kärlekshistoriaBrand logo
Hailey och Justin Biebers kärlekshistoria

Den 25-åriga modellen som oftast lever ett mycket privat liv, öppnade nyligen upp sig i podcasten Call her daddy med Alex Cooper. Det timmeslånga avsnittet kretsade mycket kring hennes giftemål med popstjärnan Justin Bieber och hur det är att dela sitt liv med en så offentlig person.

Ryktades stjäla Justin från selena

I podden diskuteras mycket det näthat Hailey har fått utstå under åren som Justins partner. Framförallt påhoppen från fans på grund av hans förra relation med megastjärnan Selena Gomez. Allt från spekulationer kring låtar av både Selena och Justin, till rykten om ett destruktivt förhållande och otrohet har kretsat kring deras förhållande sedan start.

Annons

Gifte sig ungt

Alex Cooper frågar Hailey varför hon tror att fans var så upprörda över hennes förlovning med Justin. Hon svarar att det förmodligen delvis berodde på att de var så unga när de förlovade sig, Hailey var 21 år och Justin 24 år.

Förnekar starkt otrohetsrykten

Utan att nämna henne vid namn kommer Justins ex Selena Gomez på tal och ryktet att Justin påbörjade en relation med Hailey medan han fortfarande var i ett förhållande med Selena under 2018. Något som diskuterats i flera år då Hailey och Justin förlovade sig bara någon månad efter att det officiellt tog slut med exet. I podcastavsnittet förnekar Hailey helt och hållet att det fanns någon romantisk relation mellan henne och Justin, men att hon förstår förvirringen kring tidslinjen.

Ett tydligt avslut var viktigt för allas skull

Modellen förklarar att hon tror att många fans kritiserade hennes relation med Justin eftersom han hade ett så långvarigt av- och på-förhållande med Selena. Men tillägger att hon försäkrade sig om att det var slut med Selena innan hon påbörjade en romantisk relation med honom. Hailey poängterar att det var viktigt för alla involverade.

Foto: TT

Annons