Selena Gomez om triangeldramat: "Tryck inte ner andra kvinnor"

Selena Gomez ord om triangeldramat

I en ny livesändning på Instagram tar Selena Gomez upp skvallret kring låten Lose You To Love Me.
25 oktober, 2019

Sångerskan Selena Gomez har inte varit aktuell med ny musik på flera år, men nu är hon tillbaka.

I veckan släpptes Lose You To Love Me, en låt som tros handla om hennes stormiga uppbrott med exet Justin Bieber. Bara två månader efter att paret blivit ihop igen – och gjort slut – friade han nämligen till modellen Hailey Baldwin, som han numera är gift med.

Låtraden ”two months, you replaced us” och ”set fire to my purpose” spekuleras syfta på Bieber, som också släppt en platta med titeln Purpose.

Samtidigt har Hailey publicerat en skärmdump av låten I’ll Kill You (feat. Jhené Aiko) på sin Instastory, något fansen tolkat som en direkt pik mot Selena.

En bild på Hailey Biebers Instastory i samband med Selena Gomez släpp av låten Lose You To Love Me.

Låten som Hailey Bieber publicerade på sin Instastory.

”Totalt skitsnack”

Då la Selena Gomez upp en anteckning på sin Instastory, där hon bland annat tackade Jesus för allt stöd:

”Fienden fortsätter försöka dra ner mig men det kommer inte hända”, skrev hon också.

Sedan dess har nätet haglat av spekulationer om tjejerna och kritiken mot Hailey Bieber har minst sagt varit hård. I en kommentar på nöjessajten Just Jareds Instagram, som nu har raderats, förnekade Hailey att låten hade något med Selena att göra och kallade det hela för ”skitsnack”:

”Snälla sluta med detta nonsens. Det här är inget ‘svar’. Det här är totalt skitsnack”, skrev hon i den raderade kommentaren.

Nu vill även Selena få ett slut på skvallret – och påhoppen mot Hailey. I en ny livesändning på sitt Instagramkonto tackade hon fansen för deras stöd, men gav dem också ett varningens ord:

– Jag är så tacksam för responsen som låten har fått. Att kvinnor trycker ner andra kvinnor kommer jag däremot aldrig acceptera, sa hon under livesändningen och tillade:

– Var snäll mot alla. Det spelar ingen roll hur situationen ser ut. Om du är ett av mina fans, så var inte otrevlig mot någon, tack.

Se Selenas uppmaning till fansen:

Läs mer: 

Bråkar Selena Gomez och Hailey Bieber om Justin? Allt vi vet!

Selena Gomez släpper nya break up-låten Look At Her Now

Allt om Hailey Biebers bröllopsklänning

Foto: TT//Selena Gomez//Youtube