Hailey Bieber om ryktet som säger att Justin behandlar henne illa

Hailey Bieber om ryktet som säger att Justin behandlar henne illa

Nu berättar Hailey Bieber hur hon hanterar allt elakt som sägs om och till henne och maken Justin, och samtidigt kommenterar hon ryktet som säger att Justin Bieber behandlar henne illa.
21 september, 2021
TV: Här är Hailey och Justin Biebers kärlekshistoria
1:32

Efter reklamen: TV: Här är Hailey och Justin Biebers kärlekshistoria

(1:32)

Slå på ljud

Att vara gift med en av världens kändaste artister har både sina för- och nackdelar. Det pratas om och spekuleras ofta i Justin Biebers relation med Hailey Bieber, att höra rykten om sig själva är med andra ord inget som makarna är ovana vid. Och ibland går det så långt att Hailey måste sätta ner foten.

Hailey Bieber: ”Det är så långt ifrån sanningen”

När Hailey nu gästar Demi Lovatos podcast 4D berättar hon hur hon gör för att hantera allt det elaka som sägs om och till paret, och Hailey förklarar att hon hela tiden i sig själv försöker att fokusera på vad som faktiskt är sant.

Ett rykte som följt paret under deras år ihop är att Justin Bieber inte behandlar Hailey bra, ett rykte hon nu själv kommenterar.

– Det är så långt ifrån sanningen, det är helt tvärtom. Jag är verkligen tacksam över att kunna säga att jag är med någon som är extremt respektfull mot mig. Som får mig att känna mig speciell varje dag, och så läser jag motsatsen till det och jag känner bara 'huh?'.

Justin och Hailey Bieber på årets Met-gala.

Justin och Hailey Bieber på årets Met-gala.

Hailey Bieber förklarar vidare att hon och Justin inte varit mer besatta av varandra än nu.

– Det sprids lögner om att vi har en usel relation, men sanningen är att vi bokstavligt talat aldrig varit mer besatta av varandra och vi har så roligt tillsammans. Du måste omge dig med människor som så påminner dig om det också, säger hon.

Justin Biebers kärlekshyllning under VMA

Och ett fint tecken på kärlek fick vi när Justin tog emot priset för årets artist under VMA, när han på scenen sa, samtidigt som han tittade på henne genom publikhavet:

– Jag ser min vackra fru, och jag vill bara säga, jag älskar dig så mycket!

Justin Bieber och Hailey Bieber på premiären av Justin Bieber: Our World.

Justin Bieber och Hailey Bieber på premiären av Justin Bieber: Our World.

Foto: TT

TV: Se 7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber
1:12

Efter reklamen: TV: Se 7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

(1:12)

Slå på ljud