Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber följer i sitt äktenskap

01 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Hailey och Justin Bieber
Hailey Bieber och Justin Bieber har idag varit gifta i fyra år. Se reglerna de äkta makarna följer för ett lyckligt äktenskap!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 viktiga år i paret Biebers kärlekslivBrand logo
5 viktiga år i paret Biebers kärleksliv

2018 gifte sig Hailey Bieber och Justin Bieber i ett tingshus på Manhattan, då 21 respektive 24 år gamla. Paret hade träffades två år tidigare och sedan förlovat sig på Bahamas. Ett år efter vigseln i New York hade paret sedan en stor bröllopsfest på lyxresorten Montage Palmetto Bluff i South Carolina. I år firar Hailey och Justin Bieber fyra år som gifta.

Se de 8 reglerna Hailey och Justin följer för ett lyckat äktenskap här!

1. Inget sex före äktenskap

Det är ingen hemlighet att Hailey och Justin blev äkta makar snabbt. Anledningen varför paret skyndade sig med att gifta sig (som Justin senare bekräftade) var på grund av att de ville ha sex. Justin och Hailey tog nämligen ett gemensamt beslut att avstå från sex under tiden de dejtade. De har berättat att det fick dem att känna en starkare koppling till gud och att leva i celibat fick Justin att reda ut sin komplicerade relation till sex.

Annons

– Jag tror sex kan orsaka mycket smärta. Folk har ibland sex bara för att de känner att de inte är tillräckligt bra och inte inser sitt värde. Kvinnor gör det, män gör det. Jag ville avstå från sex för att få ny kontakt med gud och kände att det behövdes för min själ, berättade Justin tidigare för Vogue.

2. Inga telefoner i sängen

En av parets viktiga regler är inga telefoner i sovrummet, med undantag för om det skulle uppstå något brådskande. Hailey berättade tidigare i en intervju med ELLE att det får henne och Justin att lättare få kontakt med varandra och reflektera.

Annons

3. Inte gräva i det förflutna

Att ta upp saker som hänt i det förflutna, mitt under en diskussion, är ett big no no för Justin och Hailey Bieber.

– Vi försöker att inte röra runt i det förflutna eftersom det inte känns rättvist. Man behöver inte påminna någon om saker som hänt tidigare, det är bara att gå vidare. Vi pekar inte ut varandra, berättade Hailey i podcasten Pretty Big Deal.

4. Inte hänga med Kourtney Kardashian

Enligt Hollywood Life blev det en regel för Justin att inte umgås med Kourtney Kardashian efter det uppstått romansrykten samtidigt som han började dejta Hailey 2018.

Annons

– Hailey har all rätt att känna sig hotat. Nu när Kourtney är singel, kommer hon börja jaga Justin, sa en källa då till Hollywood Life.

5. Begränsa sociala medier

Hailey har tidigare berättat att hon ofta utsatts för nätmobbning på sociala medier vilket påverkat hennes psykiska hälsa.

– Det är svårt att fokusera på sitt välmående och sin mentala hälsa när folk ständigt försöker förstöra ditt jobb, ditt förhållande eller andra positiva saker i ditt liv, skrev Hailey på Instagram 2018.

Annons

Hon berättade också att de negativa kommentarerna om sitt förhållande har gett henne mycket ångest. Därför brukar Justin och Hailey emellanåt avaktivera sina Twitterkonton när det blir för mycket på sociala medier.

6. Prioritera hälsan

Att träna och en äta en balanserad kost är också en stor del av parets välmående. Hailey brukar bland annat träna hot yoga och pilates och både Justin och Hailey äter gärna vegansk och vegetarisk mat.

7. Skaffa barn som unga

I Amazon-dokumentären Justin Bieber: Our World från 2021 berättar Hailey Bieber att paret länge planerat att skaffa barn tidigt.

Annons

– Vi har alltid pratat om att gifta oss unga och att skaffa barn som unga, säger Hailey.

Trots inga barn dykt upp ännu så verkar det ändå vara aktuellt i framtidsplanerna. I dokumentären hintar nämligen Justin Bieber om att det är Hailey som bestämmer när det blir dags.

– Vi får se, säger Hailey.

– Det är upp till dig babe, svarar Justin.

8. Spendera tid med familjen

Att spendera tid med familjen är något Justin och Hailey tidigt prioriterat i sitt äktenskap. Två månader efter de blivit ett gift par arrangerade Justin Thanksgiving för deras båda familjer. De brukar även umgås med sina syskon ihop och gå i kyrkan tillsammans med Haileys familj.

Källa: YourTango, Foto: Instagram

Annons