Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Angus Cloud avslöjar vad det stod i Fez brev till Lexi i Euphoria

01 mar, 2022 
Angus Cloud och Maude Apatow i Euphoria
Vi kan inte fatta att Euphorias andra säsong är över och vi längtar redan efter trean. Mycket hände och vissa saker fick ett avslut, men vad som däremot inte fick det, var Fez och Lexis kärlekshistoria. Nu avslöjar Angus Cloud vad det egentligen stod i brevet han skulle ge Lexi! Innehåller spoilers.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

SPOILERVARNING.

Euphorias andra säsong är nu över och det slutade minst sagt dramatiskt på ungefär alla sätt du kan tänka dig. Men det fanns också fina stunder. Som när Elliot sjöng sin egenskrivna låt till Rue (kan vi få den till Spotify already?) eller när Lexi dedikerade sin pjäs till Fez på scenen framför hela skolan, medan hon grät

Källa: Twitter/@lexifezs
Annons

Fexi

Lexi och Fez, Euphoria

Som bekant hade Lexi och Fez kommit varandra nära sedan de lärde känna varandra på nyårsfesten. De pratade i telefon i timmar varje dag, om framtiden, hur många barn de vill ha, och de sågs också hemma hos Fez och kollade på film.

Lexi hade berättat om sin pjäs för honom och han uppmuntrade henne, trots att hon själv tvivlade. Självklart var han inbjuden till premiären på skolan, vi fick se hur Fez klädde upp sig i finkostym. Han hade till och med köpt en blombukett, i vilken han stuckit ner ett stängt kuvert med Lexis namn på. Lexi hade dessutom paxat den bästa platsen åt honom i publiken. Men han dök aldrig upp och i finalavsnittet fick vi veta varför.

Annons

Vad hände med Fez?

Fex och Lexi euphoria

I det näst sista avsnittet fick vi veta att Custer samarbetade med polisen för att sätta dit Fez och Ashtray för mordet på Mouse. Och det ledde upp till vad som hände i finalen.

Kort sagt, Faye fick dem att inse att något var på gång, Ash dödade Custer och efter ett tag stormade polisen huset. Det var drama och hjärtskärande scener från början till slut.

Fez tänkte ta på sig brottet, men Ash ville inte låta honom göra det, så han tog med sig vapen och gömde sig i badkaret i badrummet. Efter att ha råkat träffa Fez i magen med ett skott, och med vilje skjutit en polis, verkade det som att Ash blev avrättad av polisen. Men helt säkra kan vi inte vara, det är trots allt en serie och säsong tre är på gång. Vi hoppas så klart att han överlevde!

Annons
Ashtray Euphoria

Det här stod i Fez brev till Lexi

Det hela slutade med att Fez blev gripen och bortförd, och i den scenen kunde vi se kuvertet med Lexis namn ligga på golvet och hur en av poliserna klev på det när han gick. Och nu till the million dollar question: Vad innehöll Fez brev till Lexi?

Källa: Twitter/@unachicamasz
Annons

Som tur är behöver vi inte vänta på säsong 3 att starta. Angus Cloud, skådespelaren bakom Fez, berättar för Variety:

– Det var typ som ett grattis. Jag tror de båda vet att det finns en vibe mellan dem. Han tog det definitivt till nästa nivå med blommorna och allt. Så jag tror brevet var typ: "Yo, bra jobbat for fucking doing you".

HBO bekräftade nyligen att Euphoria blivit förnyad för en tredje säsong, och även den kommer Zendaya medverka i. När premiärdatumet är satt är dock ännu oklart.

Otippade detaljer om Euphoria du inte hade en aning omBrand logo
Otippade detaljer om Euphoria du inte hade en aning om

Foto: HBO

Annons