Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kuppade Zendaya in Tom Holland i Euphoria-avsnittet? se bildbeviset

22 feb, 2022 
Zendaya och Tom Holland
Tom Holland har i flera intervjuer uttryckt hur gärna han vill medverka i flickvännen Zendayas serie Euphoria – och nu är fansen övertygade om att hon fått in honom. Spana in bildbeviset!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ett av Hollywoods gulligaste par just nu är utan tvekan Zendaya och Tom Holland. Paret träffades under inspelningarna av Spiderman, där Tom spelar huvudrollen och sedan dess har de hunnit medverka i sammanlagt tre Spiderman-filmer tillsammans. Det var dock först sommaren 2021 som Tomdaya kom ut som kärlekspar och det ryktades nyligen om att de köpt hus tillsammans i London.

Tom Holland och Zendaya 2022
Tom Holland och Zendaya påväg till Uncharted-premiären i New York.

Innan de blev offentliga ska Zendaya ha dejtat motspelaren Jacob Elordi, som spelar Nate i Euphoria, samma serie som bidrog till att Zendaya vann en Emmy, för sin roll som Rue.

Annons

Tom Holland vill vara med i Euphoria

Tom Holland har en strålande filmkarriär, nu senast spelar han huvudrollen i storfilmen Uncharted, men trots det är han riktigt sugen på att få in en fot i Euphoria-världen.

I flera intervjuer har han uttryckligen sagt hur gärna han vill vara med i andra säsongen av serien och Zendaya har dessutom skämtat om att hon ska försöka smyga in honom. Och nu är fansen övertygade om att hon lyckats!

Är Tom Holland med i avsnitt 7 av Euphoria?

I avsnitt 7, The theatre and it's double, är handlingen fokuserad runt Lexi och hennes skolpjäs, som hon skrivit baserat på sitt liv, men också på systern Cassie och vännerna Maddy, Kat och Rue. Man kan säga att pjäsen togs emot med blandade reaktioner. Lexis mamma älskade den, även Rue såg ut att gilla den, Cassie och Nate – not so much, medan Kat och Maddy verkade ha blandade känslor. Men de var hur som helst rejält roade under den homoerotiska gymslutscenen och musiknumret med Ethan som Nate.

Annons
Ethan i Euphoria
Ethan spelar rollen baserad på Nate i Lexis pjäs, som är fokus i Euphoria avsnitt 7.

Och var kommer då Tom Holland in i bilden? Jo, i en av scenerna när kameran filmar läktaren med publiken tror sig fans se Tom Holland – sittandes några rader bakom Cassie och Nate! Och visst ser det ut som att Zendaya höll sitt ord om att kuppa in Tom!

tom holland euphoria
Annons
tom holland euphoria

Ingen på HBO eller från produktionen har ännu bekräftat om det faktiskt är Tom som syns i en cameo, men visst är det mycket möjligt. En annan möjlighet kan också vara att fansen vill ha med honom så gärna att denna bild som fått stor spridning är photoshoppad.

Som sagt har Tom många gånger uttryckt sin önskan att vara med i serien – och han har hälsat på Zendaya på inspelningen flera gånger. Så det kan mycket väl vara så att han äntligen fick sin dröm uppfylld – tack vare flickvännen!

Tom Holland och Zendaya
Tomdaya i London.

VIDEO: Zendaya och Tom Hollands kärlekshistoria:

Zendaya Coleman och Tom Hollands kärlekshistoriaBrand logo
Zendaya Coleman och Tom Hollands kärlekshistoria

Foto: HBO, TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons