Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Zendaya och tom holland tar nästa steg – flyttar ihop

08 feb, 2022 
AvMalin Ny
tom holland och zendaya flyttar ihop
Spider-Man: No Way Home-aktuella Zendaya och Tom Holland verkar kärare än någonsin. Nu tar paret ännu ett steg i sitt förhållande och flyttar ihop.
Annons

Det ryktades länge att Tom Holland och Zendaya var ett par innan de till slut, rätt motvilligt, bekräftade för världen att de var ett par.

De hade då smygfilmats när de kysstes i en bil, i juli 2021, och i en intervju med GQ talade de båda ut om relationen och hur det kändes när deras kärlek blev offentlig.

TV: Kändiskvinnor med kortare pojkvännerBrand logo
TV: Kändiskvinnor med kortare pojkvänner

– En av nackdelarna med vårt kändisskap är att privatlivet inte längre än inom vår kontroll, och en stund som man tror bara är mellan två person som älskar varandra väldigt mycket blir plötsligt en stund som delas med hela världen, sa Tom Holland då om spridningen av klippet, och fortsatte:

zendaya och tom holland

– Jag har alltid varit tydlig med att jag håller mitt privatliv privat, för jag delar så mycket annat om mitt liv med världen. Vi känner att vi blev rånade på vårt privatliv.

Annons

Även Zendaya talade ut om relationen i den omtalade intervjun.

– Det var ganska märkligt och konstigt och förvirrande och påträngande. Vi delar båda känslan att när man verkligen älskar någon och bryr sig om någon, så vill man att vissa stunder eller saker bara ska vara ens egna. Jag tycker att det är något heligt och speciellt att älska någon, och att det är något som du vill hantera och gå igenom och uppleva och njuta av mellan de två personerna som älskar varandra, säger hon till GQ.

Zendaya och Tom Holland köper hus i London

I december förra året hade Spider-man: No way home premiär där de spelar mot varandra, och på bilder kan man se hur kärleken verkligen spirar mellan skådisarna. Nu verkar det också som att paret har tagit ett stort steg. De planerar nämligen att flytta in i ett hus tillsammans i London, enligt brittiska Mirror.

Huset, som ska vara värt 3.5 miljoner euro, ligger i stadsdelen Richmond och skådisparet kommer bland annat att bo nära kändisar som Angelina Jolie och Mick Jagger. Tom har enligt uppgift redan köpt huset, som har sex rum, men ska vänta med att flytta in i det eftersom paret vill renovera stora delar av det.

Annons

Husköpet innebär att Zendaya kommer att lämna sitt hem i Los Angeles för att bo med kärleken i den brittiska huvudstaden. För Tom innebär flytten inte en lika stor förändring eftersom han redan bodde i London sedan innan.

zendaya och tom holland

Tom Holland vill skaffa barn

Kanske innebär flytten att paret även tänker på framtiden och deras liv tillsammans. I en intervju med People har i alla fall Holland avslöjat att han inom kort vill ta en paus från skådespeleriet och "fokusera på att starta en familj".

– Jag har spenderat de senaste sex åren med att vara så fokuserad på min karriär. Jag vill ta en paus och fokusera på att starta familj och försöka reda ut vad jag vill göra utanför den här branschen, sa han då till People.

Annons

Holland sa också i samma intervju att han skulle jobba som lärare om han inte var skådespelare eftersom han gillar barn så mycket.

– Jag älskar barn. Jag kan inte vänta tills jag är pappa – jag kan vänta och kommer att göra det, men jag längtar verkligen! Om jag är på ett bröllop eller en fest så sitter jag alltid vid barnbordet och hänger. Min pappa har varit en så bra förebild för mig. Jag tror att jag har fått det från honom. Så jag tror att jag skulle vara lärare eller något i den stilen, sa han.

Om Zendaya är lika sugen på att skaffa barn som Tom har hon ännu inte sagt något om offentligt.

Foto: TT

Se också: Här är Zendayas 12 mest hyllade looks på röda mattanBrand logo
Se också: Här är Zendayas 12 mest hyllade looks på röda mattan
Annons