Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Skådespelaren som byts ut inför Bridgerton säsong tre

13 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Familjen Bridgerton
Längtar du efter att få dyka in societetens värld igen? Inför den tredje säsongen av Familjen Bridgerton står det nu klart att en av skådespelarna byts ut. Se vem som tar över rollen nedan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

För två år sedan hade den första säsongen av Familjen Bridgerton premiär på Netflix och den kom snabbt att bli en stor succé. Serien är baserad på Julia Quinns hyllade romanserie med samma namn, där varje bok följer ett av de åtta syskonen i familjeskaran.

Under den första säsongen var det familjen Bridgertons äldsta dotter Daphne som stod i fokus. Daphne och Simon Basset, hertigen av Hastings, inledde en turbulent kärlekshistoria som fick oss att sträckkolla hela säsongen i ett svep.

Annons

Den andra säsongen hade premiär i slutet av mars 2022 och denna gång var det det äldsta brodern, Anthony Bridgerton och nykomlingen Kate Sharma som det kretsade kring.

Glädjande nog har Netflix bekräftat att det blir en tredje säsong, en fjärde säsong och dessutom en spinoff som kommer att handla om drottning Charlotte.

I den andra säsongen fick vi se Daphne Bridgerton vid fåtal tillfällen men Simon Basset syntes aldrig till och det beror på att han valde att lämna serien efter första säsongen.

Hon ersätts i Familjen Bridgerton säsong 3

Inför den tredje säsongen står det nu klart att ytterligare en skådespelare lämnar casten. Det är Ruby Stokes, som spelar Francesca Bridgerton, en av Daphne och Anthonys systrar som hoppar av. Rube Stokes lämnar Bridgerton-gänget då hon ska spela i den kommande Netflix-serien Lockwood & Co.

Annons
Francesca Bridgerton
Francesca Bridgerton till vänster.

Men detta innebär inte att Bridgerton-syskonen blir färre, istället kommer Francesca att spelas av Hannah Dodd som blir Rubys ersättare.

Hannah Dodd.

Hannah är bland annat känd från Tidlös prinsessa och Fighting With My Family.

Foto: Netflix Källa: E!News

Annons