Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Familjen Bridgerton säsong 3 och 4 på Netflix: Här är allt vi vet!

19 apr, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Familjen Bridgerton får en säsong 3 och 4 på Netflix!
Innan andra säsongen av succéserien Familjen Bridgerton ens börjat rulla på Netflix, utlovar streamingtjänsten att det kommer komma både en tredje och fjärde säsong av kostymdramat.
Här är vad vi kan vänta oss av de kommande säsongerna av serien!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

Kostymdramat Familjen Bridgerton på Netflix som är baserad på Julia Quinns bokserie med samma namn flög direkt in på topplistorna för mest sedda originalserie på streaming-sajten.

Familjen Bridgerton säsong 3 och (!) 4 planeras

Och att romanserien består av totalt åtta böcker som låter en ny medlem i den stora syskonskaran vara huvudperson i varje del, lämnar öppet för lika många säsonger. I början av året möttes alla Familjen Bridgerton-fans av glädjebeskedet att en säsong 2 var på G. Och nu kommer då nästa pang-nyhet för alla Bridgerton-lovers där ute. Nu meddelar Netflix att Familjen Bridgerton även får en säsong 3 och säsong 4!

Annons

Familjen Bridgerton kom och drog undan mattan under fötterna för oss. Det kreativa arbetslaget som leds av Shonda Rhimes kan materialet väl och har levererat ett vackert, emotionellt, romantiskt drama till våra tittare. Och de har spännande planer inför framtiden, och vi (på Netflix) planerar att fortsätta med Bridgerton en lång tid framöver, berättar Bela Bajaria från Netflix till sajten Variety.

Då har den andra säsongen av Familjen Bridgerton premiär

Den andra säsongen av Familjen Bridgerton har premiär på Netflix i slutet av mars 2022. I säsong 2 kommer vi få följa Lord Anthony Bridgertons (Daphnes äldre bror) resa till att hitta sig en värdig vicomtesse. Enligt sajten People kommer det tändas gnistor mellan honom och den nya karaktären Kate Sharma, som spelas av Simone Ashley (som vi tidigare sett i bland annat Sex Education).

För den som inte riktigt minns så får vi i den första säsongen bekanta oss med Anthony som en riktig ungkarl, som bestämt sig för att aldrig gifta sig. Men nog verkar det bli ändring på det i den andra säsongen.

Annons

Nya karaktärerna i Familjen Bridgerton 2

Utöver den nya karaktären Kate Sharma, som spelas av Ashley, så kommer vi att få bekanta oss med fler nya ansikten i serien. Vi kommer också att få se Charithra Chandran, som spelar Kate Sharmas lillasyster Edwina. Samt deras mamma, Mary Sharma, som spelas av Shelly Conn.

Vi kommer också att se Calam Lynch, som spelar arbetaren Theo Sharpe, och Rupert Young, som spelar en karaktär vars namn är Jack – en person som inte finns med i böckerna, utan som har skrivits in av seriens skaparen i efterhand.

Därför medverkar inte Regé-Jean Page i säsong 2

Förlåt, men vi är rätt säkra på att vi inte var ensamma om att bli besatta av skådisen Regé-Jean Page, som spelar hertigen av Hastings, i den första säsongen. Han kommer dessvärre inte att medverka alls i den andra säsongen. Planen var hela tiden att han bara skulle medverka i den första säsongen, med anledning av att den nya säsongen kommer att kretsa kring andra personer än den första säsongen.

Här är trailern till säsong två av Familjen Bridgerton:

När kommer säsong tre och fyra av Familjen Bridgerton till Netflix?

När det blir dags för de kommande säsongerna 3 och 4 är ännu inte bekräftat. Men om vi antar att det rullar på i samma takt som nu, med säsong 1 och 2 – kan vi möjligen förvänta oss att se Familjen Bridgerton 3 och 4 någon gång under hösten 2022, och sedan våren 2023!

Foto: TT

Annons