Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Det kommer Bridgerton säsong 3 att handla om

31 mar, 2022 
Familjen Bridgerton säsong 3
Vem av syskonen kommer Familjen Bridgerton säsong 3 att handla om? Och vilka skådisar kommer att vara med i casten? Vi listar allt du behöver veta om den kommande säsongen. (Obs, varning för spoilers!)
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

Varning för spoilers!

Det har gått två år sedan den första säsongen av Familjen Bridgerton hade premiär på Netflix. Serien som är baserad på Julia Quinns hyllade romanserie med samma namn, utspelar sig under 1800-talets London. Den första serien handlar om familjen Bridgertons äldsta dotter Daphne, som ger sig ut på Londons äktenskapsmarknad. Hon träffar Simon Basset, hertigen av Hastings, och kemi (och kärleksdrama!) uppstår. I den andra säsongen får vi följa den äldsta brodern, Anthonys Bridgertons och nykomlingen Kate Sharmas kärlekshistoria.

Våren 2021 meddelade Netflix att succéserien skulle få en tredje och fjärde säsong. Den stora frågan som vi vill ha svar på nu är VEM av Bridgerton-syskonen kommer vi att få följa härnäst? Och vad kommer den nya säsongen att handla om? Här är svaren!

Annons

Vad kommer Bridgerton säsong 3 att handla om?

Eftersom de tidigare säsongerna har varit baserade på den första och andra boken kommer den tredje säsongen förmodligen att vara baserad på bok nummer tre, alltså En förtrollande hemlighet. I den får vi följa den näst äldsta brodern i familjen Bridgerton, nämligen Benedict. Berättelsen påminner om Askungen och beskrivs följande:

”Trots att Sophie Beckett är dotter till en greve har hon degraderats till tjänarinna av sin styvmor. Därför är hennes chanser för att smita in på Lady Bridgertons maskeradbal minimala – men plötsligt händer det! Med skyddet från sin mask kan ingen avslöja hennes sanna klass och identitet, så när hon träffar Benedict Bridgerton bleknar verkligheten och hon känner sig som en prinsessa. Tyvärr vet hon att alla förtrollningar bryts vid midnatt … Benedict å sin sida kan efter balen inte släppa tanken på den förtjusande men mystiska kvinnan i silverklänning. Vem är hon och hur ska han kunna hitta henne?”

Annons

Vi kan däremot inte vara helt säkra på att den tredje säsongen kommer att handla om Benedict.

– Familjen Bridgerton består av åtta syskon, så vi planerar att följa alla syskonens kärlekshistorier, säger producenten Shonda Rhimes till ET och fortsätter:

– Men vi kommer inte nödvändigtvis följa ordningen.

Vilka skådespelare återvänder i Bridgerton säsong 3?

Netflix har inte bekräftat vilka stjärnor som kommer att vara med i tredje säsongen men förmodligen återvänder de flesta av syskonen i Bridgertonfamiljen, som Anthony (Johnathan Bailey), Benedict (Luke Thompson), Daphne (Phoebe Dynevor), Eloise (Claudia Jessie) och Colin (Luke Newton). Dessutom lär vi se mer av Penelope Featherington (Nicola Coughlan), Lady Danbury (Adjoa Andoh) och drottning Charlotte (Golda Rosheuvel) samt nykomlingarna från säsong 2 – Kate Sharma (Simone Ashley) och Edwina Sharma (Charithra Chandran).

I sista avsnittet verkar det som om drottning Charlotte planerar att para ihop sitt syskonbarn prins Friedrich och Edwina Sharma. Vi håller tummarna för att de också återvänder i nya säsongen!

När har Bridgerton säsong 3 premiär?

Netflix har inte gått ut med något premiärdatum men eftersom inspelningen av säsong 3 sätter igång i sommar kommer den nya säsongen förmodligen att släppas någon gång under 2023.

Annons