Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Vem av syskonen handlar Bridgerton säsong 3 om? Nu är det bekräftat

16 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Familjen Bridgerton
Vem av syskonen kommer den tredje säsongen av Familjen Bridgerton egentligen att handla om? Nu står det klar – och det blir inte Benedict vilket innebär att tv-serien inte längre går efter böckernas ordning.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

Spänningen inför den tredje säsongen av Familjen Bridgerton är extrem. Det var ett turbulent avslut för Penelope Featherington i den andra säsongen och vi lämnades med många frågetecken. Som tur är har Netflix avslöjat att det blir både en tredje säsong och en fjärde säsong, samt dessutom en spinoff som kommer att handla om drottning Charlotte. Så alla vi Bridgerton-fans har en hel del framför oss.

Men den stora frågan är då vem den tredje säsongen kommer att handla om? Serien är baserad på Julia Quinns hyllade romanserie med samma namn, där varje bok följer ett av de åtta syskonen i familjeskaran. Den första säsongen handlade om familjen Bridgertons äldsta dotter Daphne och den andra om äldsta brodern, Anthony Bridgerton, vilket stämmer överens med handlingen i de två första böckerna.

Annons

Chockvändningen – säsong 3 handlar om Colin och Penelope

Om böckerna fortsätter att styra skulle den tredje säsongen baseras på boken En förtrollande hemlighet och då fokusera på den näst äldsta brodern i familjen Bridgerton, nämligen Benedict. Men nu står det klart att så blir inte fallet, skådespelaren Nicola Coughlan som spelar Penelope Featherington avslöjar nämligen en stor nyhet på Instagram.

”Precis som Lady Whistledown så har jag hållit på en rätt stor hemlighet ganska länge... Men jag kan äntligen berätta för er att Bridgerton säsong tre är om Colin och Penelopes historia”, skriver hon på Instagram.

Det är egentligen inte förrän i den fjärde boken som Collin och Penelope blir det stora fokuset.

Annons

Även om vi nog var många som trodde att den tredje säsongen skulle handla om Benedict så har producenten Shonda Rhimes tidigare hintat att böckerna inte kommer styra serien för alltid.

– Familjen Bridgerton består av åtta syskon, så vi planerar att följa alla syskonens kärlekshistorier. Men vi kommer inte nödvändigtvis följa ordningen, sa då Shonda till ET.

Nicola Coughlans ord om kommande säsongen

I en intervju med Netflix Tudum berättar Nicola Coughlan att hon tycker det blir perfekt med en Polin-säsong (Penelope och Colin).

– Jag känner att om man skulle se Penelope gnälla över den här killen en till säsong skulle man känna skärp dig! Kom igen, gå vidare och kom över det, säger Nicola och fortsätter:

– Jag tror att folk kommer bli riktigt besatta. Och jag tror att bok-fansen kommer att bli glada.

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons