Bad Bunnys soft launch av Kendall Jenner

31 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Bad Bunny och Kendall Jenner
Sex månader efter det börjat spira romansrykten om Kendall Jenner och Bad Bunny, gav Bad Bunny nyligen tydliga hintar om relationen på Instagram.
Annons
Se syskonen Kardashian då och nu
Se syskonen Kardashian då och nu

I februari kom uppgifter att Kendall Jenner börjat dejta artisten Bad Bunny. Enligt en källa till Deuxmoi ska de nämligen kysst varandra på en klubb i Los Angeles.

”En känd modellsyster som för tillfället är singel, skymtades hångla med Bad Bunny på en privatklubb i Los Angeles igår natt” uppgav skvallerkontot.

Sedan romansryktet tagit fart har Kendall Jenner och Bad Bunny skymtats tillsammans vid flera tillfällen och även fångats på bild ihop. Men själva har de valt att hålla en låg profil om sin relation – fram tills nu.

Annons

Bad Bunny visar upp detaljer om Kendall på Instagram

I en story på Instagram la Bad Bunny nyligen upp olika bilder från sitt liv, där några av dem onekligen uppfattades som en soft launch av sitt förhållande med Kendall Jenner. På en av bilderna syntes nämligen artisten med ett halsband med bokstaven K, och på en annan margaritas gjorda på Kendalls tequila 818. I ett klipp hördes även en röst, som misstänks vara Kendalls, där Bad Bunny svarar: ”Mami, be careful”.

Bad Bunnys instastory.
Bad Bunnys instastory.
Bad Bunny Instastory.
Bad Bunnys instastory.
Annons

baD bUNNY om privatlivet

Både Bad Bunny och Kendall Jenner tidigare berättat varför de varit hemlighetsfulla med sina relationer. I en intervju med Rolling stone i februari öppnade Bad Bunny upp om att hålla sitt privatliv utanför rampljuset.

– Jag vet att saker kommer komma ut, jag vet att folk kommer säga saker. Folk vet allt om mig så vad finns det kvar för mig att skydda? Min integritet och mitt privatliv, svarade Bad Bunny.

På frågan om han ville kommentera romansryktet om Kendall Jenner sa han sedan:

– Det är det enda svaret. I slutändan är det enda jag har min integritet.

Källa: ELLE.com

Foto: TT, X, Instagram

7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks
7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks
Annons