Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Tuva Novotny om familjelivet med Alexander Skarsgård – och att ha tre barn

30 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Tuva Novotny
I en ny intervju med Femina öppnar Tuva Novotny upp om livet med Alexander Skarsgård och att vara trebarnsmamma: ”Drömmen är att flytta tillbaka till Sverige”
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssagaBrand logo
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga

På ELLE-galan förra året avslöjade Tuva Novotny att hon väntade barn. Nyheten kom några månader efter det börjat spekuleras om hennes förhållande med Alexander Skarsgård – som pågått i flera år. Senare under 2023 bekräftade Alexander att han blivit pappa för första gången, när han tackade för gratulationerna på Succession-premiärens röda matta. Nu öppnar Tuva Novotny upp om familjelivet i en ny intervju med Femina.

Tuva Novotny om livet med Alexander Skarsgård

Tuva Novotny har länge varit noga med att hålla sitt privatliv utanför rampljuset. Och i intervjun med Femina konstaterar skådespelaren att faktumet att hon fått barn med en av Sveriges mest internationella skådespelare, inte förändrat hennes liv utåt.

Annons

– Jag lever som jag alltid har gjort. Ett liv där jag promenerar på gatorna precis som vanligt, säger Tuva.

Skådespelaren berättar också om känslorna att få detaljer om sitt privatliv läckt, när Ann Söderlund och Sanna Lundell outade hennes och Alexanders relation i podcasten Inte din morsa.

– Det var jobbigt, säger Tuva men väljer att inte att gå in på ämnet ytterligare.

Tuva Novotny.
Tuva Novotny.

Tuva Novotny om att vara mamma

Även om Tuva gärna håller det mesta om sin familj privat ger hon ändå en liten inblick i sitt familjeliv och relationen till sin familj hemma i Sverige.

– Drömmen är att flytta tillbaka till Sverige. Jag älskar att bo i Köpenhamn, men jag känner att jag vill vara närmare familjen. Under corona-pandemin hade ju Danmark en lands-lockdown och det kändes så synd att inte få träffa familjen, berättar Tuva.

Annons

Idag bor skådespelaren som sagt i Danmark, och ska under kommande år regissera film i grannlandet. Att utöver det samtidigt få tid att umgås med sin stora familj hemma i Sverige, och ta hand om tre barn blir svårt, förklarar skådespelaren.

– Jag har för många barn för att hinna, sammanfattar Tuva.

Tuva Novotny blev nyligen mamma till sitt första barn tillsammans med Alexander Skarsgård, men har även två barn från ett tidigare förhållande – där det senare gått spårlöst förbi i offentligheten.

– Ja, visst är det fascinerande. Jag har inte gjort nån grej av det, och ingen har märkt det. Så visst, jag har tre barn, säger Tuva Novotny och skrattar.

Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tipsBrand logo
Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tips

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons