Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekshistoria – här är allt vi vet

12 jan, 2023 
AvEmma Castman
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård
2022 kom nyheten att skådespelarna Tuva Novotny och Alexander Skarsgård är ett par. Här är allt vi vet om relationen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Tuva Novotny som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Tuva Novotny som du kanske inte visste

Sedan start har Tuva Novotny och Alexander Skarsgård varit väldigt hemlighetsfulla med sin relation och valt att inte kommentera frågor som rör privatlivet.

– Jag försöker koncentrera mig på att snacka om det professionella och hålla det privata privat, sa Alexander Skarsgård i en intervju med Aftonbladet för ett tag sedan.

Men trots att detaljerna om relationen är få finns det en del fakta – spana in tidslinjen nedan!

Tidslinje: Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds relation

Sommaren 2019: Syntes på Ica i Karlskrona

Redan sommaren 2019 syntes Tuva Novotny och Alexander Skarsgård tillsammans. Det var på Ica på ön Aspö i Karlskrona skärgård som skådespelarna plötsligt dök upp och besöket blev snabbt en snackis bland öbor och lokalmedia.

Annons

Enligt Blekinge Läns Tidning ska de ha varit på bröllop och umgåtts med bland annat komikern Johan Wester.

Februari 2022: Första uppgifterna om relationen

I början av 2022 började kärleksryktet sprida sig på riktigt. Det var i ett avsnitt av Sanna Lundell och Ann Söderlunds podcast Inte din morsa som profilerna tog upp det faktum att en så pass het kärlekshistoria lyckats hållas hemlig i flera år.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger de bland annat i podden.

I avsnittet, som fått namnet Kärlek utan ansvar, säger Ann Söderlund att hon frågat Tuva om romansryktet och fått ett glasklart svar:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej.

April 2022: Tuvas gravidavslöjande på ELLE-galan

Tuva Novotny ELLE-galan 2022

På ELLE-galan 2022 avslöjade Tuva att hon väntar sitt andra barn. Det var när ELLEs Louise Åström frågade skådespelaren om hon var gravid som hon bekräftade den glädjande nyheten.

Annons

Mer om graviditeten ville Tuva dock inte dela med sig av, men i Nyhetsmorgon dagen efter berättade hon att hon var i nionde månaden.

Maj 2022: Öppnar upp om tvåsamhetsnormen

I samband med att Tuva Novotnys nya film Diorama hade premiär gjorde hon en intervju med ETC. Filmen beskrivs som en dramakomedi som tar pulsen på människans törst efter tvåsamhet och i samtalet med tidningen öppnade Tuva upp om sin syn på ämnet:

– En eller fler partners – who cares liksom? En tvåsamhet kan vara lika komplicerad och jobbig som en flersamhet. Ingen relation är enkel hela vägen. Och det är det som är poängen. Det kommer inte att vara en enda partner på en vit springare och sedan lever ni lyckliga tills ni dör. Det kommer att vara svårt, bumps on the road, men det är normalt.

September 2022: Första bilden på paret ihop

Hösten 2022 var Tuva Novotny och Alexander Skarsgård båda aktuella i Lars von Triers och Niels Vørsels kommande dramaserie Riket exodus. Inför premiären publicerades en bild på skådespelarna ihop – och det var faktiskt första gången.

November 2022: Tuva och Alexander på promenad med barnvagn

I mitten av november kom ytterligare en bild på stjärnparet – och denna gång på hela familjen tillsammans. Det var när Tuva och Alexander var ute på barnvagnspromenad i New York som de fångades på bild med bebisen.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons