Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Så höll Alexander Skarsgård och Tuva Novotny relationen hemlig

10 mar, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny
De internationella filmstjärnorna Alexander Skarsgård och Tuva Novotny sägs vara ett par, och de ska ha varit ihop i flera år.
Så lyckades de hålla relationen under radarn!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker om Tuva Novotny som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Tuva Novotny som du kanske inte visste

Skådespelarna Tuva Novotny – känd från bland annat Skilda världar, Bonusfamiljen och Annihilation – och Alexander Skarsgård – Tarzan, True Blood, Succession – har parats ihop.

Det är i podcasten Inte din morsa som Ann Söderlund och Sanna Lundell tar upp skådisarnas relation.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger Ann Söderlund i avsnittet som heter Kärlek utan ansvar.

Uppgifter: Har varit tillsammans i flera år

Ämnet kommer upp när de pratar om att Sanna Lundell följt med sin make Mikael Persbrandt på inspelningen av Lars von Triers nya serie Riket Exodus, där han spelar mot Tuva Novotny och Alexander Skarsgård.

Annons

– Det är väl ingen som har gått ut och förnekat det, antar jag. Men det känns lite grann som att svensk media bara har bestämt sig för att ”det här ska vi inte prata om”, för att då kanske de aldrig får intervjua Tuva Novotny mer. I don’t know, spekulerar Sanna Lundell.

Ann Söderlund berättar också att hon frågat Tuva Novotny själv om det och att skådespelaren svarat att det är märkligt att ingen skrivit om det.

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej, säger Ann.

Det skrevs lite om det 2019 när Tuva Novotny och Alexander Skarsgård syntes tillsammans på Ica på Aspö i Karlskronas skärgård. Då var det lokal press som stod för rapporteringen, men rikspressen var tyst om det hela.

Annons

Så håller de kärleken för sig själva

Även om det är så att paret inte försökt hålla det hela hemligt så har de varit hemlighetsfulla om relationen. Och det är inte så konstigt, de håller ju båda privatlivet för sig själva och pratar sällan om eventuella partners.

De går heller sällan på events, särskilt inte här i Sverige, och de har aldrig gått på röda mattan tillsammans. Det händer ju ibland att kändispar väljer att bekräfta relationer just genom att dyka upp framför fotograferna tillsammans, men det är alltså något som Skarsgård och Novotny hållit sig undan.

Ett annat vanligt sätt att visa upp sin kärlek på är sociala medier. Men också där lyser de med sin frånvaro.

De har alltså lyckats hålla sin relation hemlig genom att vara sig själva!

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Alexander SkarsgårdBrand logo
Se också: 5 saker du kanske inte visste om Alexander Skarsgård

Foto: TT

Annons