Alexander Skarsgårds första ord om bebisen

21 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny välkomnade förra året sitt första barn. Sedan dess har paret skymtats på promenad med barnvagn i New York, och nu bekräftar Alexander Skarsgård bebisens ankomst för första gången.
Annons
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga

Alexander Skarsgård och Tuva Novotnys relation blev känd först i början av 2022, flera år efter att paret börjat träffas. På förra årets ELLE-gala dök sedan Tuva upp med en gravidmage och bekräftade för ELLEs reporter att hon var gravid. Sedan dess har det varit tyst från både Tuva Novotny och Alexander Skarsgård om när deras bebis kom till världen. Men nu bekräftar Alexander Skarsgård att paret fått barn på premiären av Succession.

Alexander Skarsgård om bebisen

Enligt People ska Alexander Skarsgård nu för första gången bekräftat nyheterna att han blivit pappa. På röda mattan för premiären av den fjärde säsongen av hyllade serien Succession ska en reporter till Entertainment tonight gratulerat Alexander till familjens tillskott.

Annons

– Tack så mycket, svarade Skarsgård som även höll ett gosedjur i sina händer.

– Jag fick den här på röda mattan, tack så mycket, tack, sa Alexander Skarsgård.

Första bilderna på Alexander och Tuva med bebisen

I november 2022 skymtades Alexander Skarsgård och Tuva Novotny med bebisen för första gången. På Manhattan promenerade de med en barnvagn, samt höll ett litet knyte i armarna.

Se bilderna här!

Foto: TT, Instagram

5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått
Annons