Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Nya bilderna på Kendall Jenner and Bad Bunny ihop

10 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kendall Jenner
Sedan en tid tillbaka har det ryktats om att Kendall Jenner dejtar artisten Bad Bunny. Nu har de fångats på bild – och det ser absolut ut att spira en romans mellan de två. Se bilderna här!
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

I början av februari kom det uppgifter om att Kendall Jenner skymtats ihop med artisten Bad Bunny på en klubb i Los Angeles. Enligt skvallerkontot Deuxmoi, som rapporterade om händelsen, ska de även kysst varandra.

”En känd modellsyster som för tillfället är singel, skymtades hångla med Bad Bunny på en privatklubb i Los Angeles igår natt” uppgav Duexmoi i sin podcast.

Kendall Jenner och Bad Bunny ryktas dejta

Senare samma månad befann sig Kendall och Bad Bunny på samma restaurang i Hollywood. De ska ha lämnat restaurangen genom olika bakdörrar, men eftersom Kendalls nära vänner Hailey och Justin Bieber också var på restaurangen, spekulerades det om de varit på en dubbeldejt.

Annons
Kendall Jenner lämnar restauragen.
Kendall Jenner lämnar restauragen.
Bad Bunny lämnar restaurangen.
Bad Bunny lämnar restaurangen.
Hailey och Justin Bieber.
Hailey och Justin Bieber.
Annons

nya Bilderna på Kendall och Bad Bunny

Efter en middag på Sushi Park i Los Angeles, sågs nyligen Kendall och Bad Bunny även pussa varandra offentligt, enligt TMZ. De ska ha anlänt till restaurangen tillsammans med Kendalls syster Kylie och gemensamma vännen Travis Bennett. Och innan de åkte i varsina bilar hem, kramade de varandra i garaget – vilket fångades på bild.

Se bilderna här!

Kendall Jenner och Bad Bunny.
Kendall Jenner och Bad Bunny lämnar restaurangen.
Kendall Jenner och Bad Bunny.
Kendall Jenner och Bad Bunny.
Annons
Kendall Jenner och Bad Bunny kramar varandra.
Kendall Jenner och Bad Bunny kramar varandra.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons