Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Hett med bralett – så stylar du den lilla toppen i sommar

07 jun, 2023 
AvSade Borquez
AvJosefine Kanth
Den lilla braletten är sommarens stora darling. ELLEs stylingredaktör blickar till det heta it-plagget och ger dig stylingtips på hur du kan addera mini-toppen i din semestergarderob!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Trendigt sommarmode 2023Brand logo
Trendigt sommarmode 2023

Modebilden sommaren 2023 domineras av en avklädd trend med kortkorta och minimala plagg i fokus. Den lilla braletten är favoritplagget när temperaturerna börjar stiga.

På catwalken syns varianter med allt från coola detaljer och virkat till sensuell siden och pigga färgval. Italienska modehuset Prada och franska Jacquemus visar båda den lilla överdelen tillsammans med en matchande kjol vilket ger känslan av ett komplett set. Danska designers som Saks Potts och The Garment satsar båda på att låta braletten vara ett perfekt komplement som sticker ut under heta sommardagar. Hur stylar du?

Annons
Prada SS23.
Jacquemus SS23.
Annons
Saks Potts SS23.
The Garment SS23
Annons

Stylingtips 1: Bikini som bralette

Enklaste sättet att anamma looken med sommarens trendiga plagg är att låta din bikini agera bralette. Bär den med shorts, kjol, jeans eller varför inte kostymbyxa?

Är du sugen på att testa den nya trenden utan att vilja välja något som är långt ifrån din komfortzon? Då kan du spana in ett bikini-set som är i en neutral färg och med breda axelband som till exempel den här från By Malina.

Klicka på bilden för att komma direkt till bikini-setet.

Stylingtips 2: Sommarskjortan som kontrasterar

Äger du en färgstark bralette? Välj att bära den med sommarskjortan i en kontrastfärg. Det blir en livfull look med sommarkänsla på ett kick. Toppa med accessoarer och smycken som kompletterar färg och form.

Annons

Börja bygg upp den livfulla sommarlooken med en färgglad bralett från Jacquemus som finns HÄR.

Klicka på bilden för att komma direkt till braletten.

Släng över en färgstark linneskjorta för att omfamna den energiska och positiva känslan som sommaren ger dig! Ta en närmare titt på den här orangea skjortan från Arket som du finner HÄR. (reklamlänk)

Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Shorts är det ultimata sommarplagget och ett par i en tidlös färg gör det lätt att bära säsong efter säsong igen. Dessa boxiga shorts i beige från Prada står högt upp på önskelistan. Finns att spana in HÄR.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till shortsen.

Ett oranget pärlhalsband är enkel men kompletterande detalj till den färgstarka looken. Spana in detta från Anni Lu HÄR.

Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Fånga strandkänslan med den en accessoar som efterliknar havsmotiv. Kika till exempel in den här clutchväskan med snäckform från Simkhai som finns att se på Modaoperandi.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till clutchväskan.

Välj ett par bruna sandeletter i klassisk modell från Toteme för att knyta ihop sommarlooken. Spana in skorna HÄR.

Klicka på bilden för att komma direkt till sandalerna.
Annons

Fler braletter att spana in:

Braletter i olika former och färger är oändliga. ELLEs stylingredaktör listar ett gäng tidlösa varianter som står högt upp på sommarens drömlista!

En enkel bralette i klassisk triangel-modell slår aldrig fel. Och väljer du den här i siden från Miu Miu hoppar du även på den sidentrenden som riktigt het just nu! Spana in den HÄR.

Klicka på bilden för att komma direkt till braletten.

Slå två flugor i en smäll och blicka till en bralett i unik design eller virkade drag! Ta en titt på den här från Magda Butrym.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till braletten.

Virkat i alla sorters mönster och färger, är något vi kommer se mycket av i sommar! Ta en extra titt på den här virkade braletten i en härlig sommarfärg som den här från Zara.

Klicka på bilden för att komma direkt till braletten.

En bralette i triangelformad modell är inte den enda som finns att välja bland! The Garment har valt en modell som skyler brösten något mer men samtidigt ger dig sexigt chic-känslan. Finns att spana in HÄR.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till braletten.

Solgult + sommar = sant! Lys upp semesterdagarna med en bralette i solgul färg! Köp den här i blomdesign från Stella McCartney om du vill känna dig extra sommarfin. Spana in den HÄR.

Klicka på bilden för att komma direkt till braletten.

Streetstyle-modet visar att den romantiska spetsen är ett av de hetaste tygerna att bära i sommar! Addera spetsen på en bralette och du har slagit två flugor i en smäll. Här finner du en vit bralette med beigefärgad spetsmotiv från Samsøe Samsøe.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till braletten.

Vill du undvika en virkad bralette i en stark färg kan du glädjas åt att vi har listat en i den eviga vita färgen! Spana in den här från Massimo Dutti.

Klicka på bilden för att komma direkt till braletten.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons