Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Alla vill ha Birkenstock-modellen – här hittar du trendskorna + liknande varianter

31 maj, 2023 
AvSandra Bohlin
birkenstock boston 2023
På jakt efter sommarens skönaste och snyggaste tofflor? Birkenstock Boston är trendmodellen som säljs slut överallt! ELLE har samlat var du fortfarande kan hitta trendskorna + några liknande köp vi älskar!
Annons

Hela internet kokar och vi ser de trendiga Birkenstock-tofflorna överallt! Festliga klackar i all ära men just nu är det platta skor som trendar och Birkenstock Bostons är förmodligen de mest eftertraktade för säsongen – alla vill ha dem!

Mångsidiga och tidlösa har tofflor från de kända märket länge haft en plats i modefolkets hjärtan, och går att styla till allt från ett par enkla jeans till lätta sommarklänningar och kjolar. Dock till det tråkiga – tofflorna är nästan alltid slutsålda. Vi på ELLE bestämde oss för att scanna internet efter de populära Birkenstock Boston och samlade de fåtal modellerna som fortfarande går att klicka hem just nu och några snygga varianter i liknande modell – och en av dessa klickade även ELLEs shoppingredaktör hem till sig själv.

Birkenstock Boston 2023

Oavsett om du letar efter den mest liknande varianten eller vill klicka hem originalet så hittar du de snyggaste köpen här!

Annons

Tofflor, Nelly

Dessa slip-in tofflor i mockaimitation från Nelly klickade ELLEs egna shoppingredaktör hem till sig själv och detta är hennes egna ord om dem:

– Så snygga tofflor i mockaimitation med reglerbart spänne i metall som verkligen är de perfekta budgetkopian av Birkenstock-modellen. Dem är även otroligt bekväma och kommer verkligen användas flitigt i sommar. Prislappen är även ett plus – jag älskar dem!

birkenstock boston kopior från nelly i mockaimitation
Klicka på bilden för att komma direkt till tofflorna.

Tofflor, Flattered

Även hos Flattered hittar vi ett par snygga tofflor i liknande Boston-look.

Annons
beige birkenstock boston liknande skor från flattered med rem över foten
Klicka på bilden för att komma direkt till tofflorna.

Birkenstock Boston

Hos Wakakuu hittar vi original-modellen i beige, svart och grått där fortfarande några storlekar finns kvar.

grå birkenstock boston tofflor
Klicka på bilden för att komma direkt till tofflorna.
Annons
bruna birkenstock boston tofflor
Klicka på bilden för att komma direkt till tofflorna.
svarta birkenstock boston tofflor
Klicka på bilden för att komma direkt till tofflorna.

Se mer:

Trendigt sommarmode 2023Brand logo
Trendigt sommarmode 2023

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons