8 stilögonblick från serien Barracuda Queens

07 jun, 2023 
AvAmie Chorr
Den populära tv-serien Barracuda Queens har fångat tittarnas uppmärksamhet med sin oslagbara blandning av spänning, drama och mode. Serien har introducerat oss för en grupp stilsäkra kvinnor som vi bara vill sno looks från rakt av. ELLE har samlat våra favoriter!
Annons
Barracuda Queens – "Visste inte hur man höll en handtelefon"
Barracuda Queens – "Visste inte hur man höll en handtelefon"

Modet i tv-serien Barracuda Queens ger en en dos experimentell och djärv 90-tals modeinspiration! Som får en att vilja hänga kvar i Y2K-trenden ett bra tag till. Från power dressing och statement-accessoarer till slip-klänningar visar serien upp en varierad och spännande modescen signerad Madeleine Thor som ansvarar för alla looks i serien. Många olika stilar möts i en ljuvlig symbios! Casten bär allt från skarpa skräddade looks med kostymbyxor och skjortor i silke till eleganta klänningar med snygga snitt och accentuerade silhuetter. Karaktärerna vågar blanda olika färger och tyger för att skapa unika och intressanta looks.

Annons

Från catwalk-inspirerade outfits till typiska 90-tals slip-klänningar – låt dig inspireras av Barracuda Queens bästa outfits!

Våra favorit-looks från serien!

Barracuda Queens

Serien bjuder på ett flertal slip-klänningar som man bara vill kopiera och klistra in i sin garderob direkt.

Barracuda Queens

Denna look är som taget från Prinsessan Dianas streetstyle bilder där hon ofta och gärna matchade en sweatshirt med cykelbyxor eller shorts.

Annons
Barracuda Queens

Karaktären Amina levererar en tidlös och klassiska stil. Hon bär ofta enkla, välskräddade plagg i neutrala färger som svart och beiget. Så väl komponerat genom hela serien!

Barracuda Queens

Karaktären Louise bär en snygg kombo där man matchat slipklänning med ett mer lekfullt material. Mer sånt tack!

Annons
Barracuda Queens

Smala solglasögon typiskt för Y2K som man definitivt kommer få se bärandes hela sommaren!

Barracuda Queens

Mycket färg och mix av mönster material ser vi genom hela serien och det är så bra stylat. Outfiten karaktären Louise bär här känns som en perfekt sammansättning där man hämtat inspiration från Versace 2023 och fjäderdetaljen på Aminas klänning är så snygg!

Annons
Barracuda Queens

Låt denna look bli en inspiration för att ta din pyjamas från sovrummet ut på gatorna!

Barracuda Queens

Aerobics kläderna lämnade träningsalarna och inkorporerades hett i människors vardag under 90-talet. Ska vi ta tillbaka det?!

Annons

Foto: Netflix

Annons