Vegetarisk 3-rättersmeny med säsongens godsaker

Vegetarisk 3-rättersmeny med säsongens godsaker

Bjud på en trerätters lyxmeny – som är helt vegetarisk. Låt säongens grönsaker och frukt spela huvudrollen!
25 maj, 2022
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta
6:16

Efter reklamen: Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

(6:16)

Slå på ljud

Nu slår vi hål på myten om att vegetarisk mat är tråkig och inleder helgen med en helgrön trerättersmeny. Förrätten är en fetakräm med krispiga grönsaker och brytbröd som efterföljs av inlagda jordärtskockor som stekts lätt i stekpanna och som serveras med grön tartarsås. Till efterrätt blir det helt enkelt äppelbonanza – äppelkaka med äppelsorbet.

FETAKRÄM MED GRÖNSAKER OCH BRYTBRÖD

Trevlig inledning på en vegetarisk meny, eller som del av en större måltid.

Till recept>>

Starta middagen med fetakräm med grönsaker och brytbröd
Columbus Leth

INLAGDA JORDÄRTSKOCKOR MED GRÖN TARTARSÅS

Jordärtskockorna får härligt syrlig smak som sedan rundas av något i stekpannan.

Till recept>>

Härligt inlagda jordärtskockor med grön tartarsås
Columbus Leth

ÄPPELKAKA MED ÄPPELSORBET

Härlig dessert där äpplena används både i kaka och till sorbet.

Till recept>>

Till efterrätt blir det äppelkaka med äppelsorbet
Columbus Leth