Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Vegetarisk 3-rättersmeny med säsongens godsaker

25 maj, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Vegetarisk 3-rättersmeny med säsongens godsaker
Bjud på en trerätters lyxmeny – som är helt vegetarisk. Låt säongens grönsaker och frukt spela huvudrollen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspastaBrand logo
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Nu slår vi hål på myten om att vegetarisk mat är tråkig och inleder helgen med en helgrön trerättersmeny. Förrätten är en fetakräm med krispiga grönsaker och brytbröd som efterföljs av inlagda jordärtskockor som stekts lätt i stekpanna och som serveras med grön tartarsås. Till efterrätt blir det helt enkelt äppelbonanza – äppelkaka med äppelsorbet.

FETAKRÄM MED GRÖNSAKER OCH BRYTBRÖD

Trevlig inledning på en vegetarisk meny, eller som del av en större måltid.

Annons

Till recept>>

Starta middagen med fetakräm med grönsaker och brytbröd

INLAGDA JORDÄRTSKOCKOR MED GRÖN TARTARSÅS

Jordärtskockorna får härligt syrlig smak som sedan rundas av något i stekpannan.

Till recept>>

Härligt inlagda jordärtskockor med grön tartarsås

ÄPPELKAKA MED ÄPPELSORBET

Härlig dessert där äpplena används både i kaka och till sorbet.

Till recept>>

Till efterrätt blir det äppelkaka med äppelsorbet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons