Tre ostfavoriter som vi aldrig kan få nog av

Tre ostfavoriter som vi aldrig kan få nog av

Låt goda ostar ge smak och mättnad i kombination med fräscha grönsaker och matiga smörgåsar. Bra att ha på lut i kylen!
12 augusti, 2022
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta
6:16

Efter reklamen: Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

(6:16)

Slå på ljud

Många vegetarianer som äter mjölkprodukter undviker ost, eftersom ost traditionellt görs av mjölk och löpe, ett ämne som finns naturligt i kalvens mage. Men idag tillverkas många ostar istället med ystenzym, ett mikrobiellt framställt alternativ till löpe. Fritt fram, alltså! Här har vi samlat våra favoritrecept där osten står i centrum!

KRISPIG MELONSALLAD MED VITOST

Söt melon, krispiga grönsaker och salt feta- eller vitost blir en underbar smakkombination.

Till recept>>

Bjud på en krispig melonsallad med vitost
Columbus Leth
6 maxade mackor till frukost, lunch eller picknick

TOAST MED GRILLAD SPARRIS, AVOKADOMASH OCH MOZZARELLA

Krämig mozzarella och krispig sparris på bädd av mjuk avokado och frasigt bröd – hallelujah!

Till recept>>

Så gör du en toast med grillad sparris, avokadomash och mozzarella
Columbus Leth

SALLAD MED GRAVAD LAX OCH FLUFFIG FÄRSKOSTKRÄM

Laxen ska ligga i kylen och gotta till sig i två dagar. Är tiden knapp – köp färdig gravlax!

Till recept>>

Smakrik sallad med gravad lax och fluffig färskostkräm
Columbus Leth